Radson Yali Plus: Elektrische radiatoren met slimme bediening

Steunend op het succes van het bestaande Yali gamma, heeft Radson aan de Yali Plus nieuwe bedieningen toegevoegd voor nog meer energiebesparing.

Energiezuinige elektrische radiatoren

Yali Plus radiatoren converteren elke watt aan elektriciteit in warmte, zonder daarbij afval of uitstoot te genereren. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden aangesloten op een hernieuwbare energiebron, zoals zonnepanelen. Zo creëer je een comfortabel binnenklimaat dat niet alleen duurzaam, maar ook nog eens geheel gratis is.

Als warmtegeleidende vloeistof kozen we voor plantaardige, biologisch afbreekbare olie. Deze biedt een uitzonderlijk hoge thermische inertie, wat wil zeggen dat de radiatoren de warmte langdurig vasthouden; zélfs wanneer ze zijn uitgeschakeld. Dit in combinatie met een laag energieverbruik maakt Yali Plus tot een prima alternatief voor hydronische radiatoren op lage temperatuur.

Slimme bediening 

Voor een mininale ecologische impact en maximale gebruiksvriendelijkheid, hebben we onze Yali Digital-, Parada- en Ramo-radiatoren uitgerust met een nieuwe geïntegreerde thermostaat. Deze kreeg niet enkel een esthetische update, maar biedt ook een nauwkeurige temperatuurinstelling en optimale connectiviteit voor verwarming op maat. 

Zo wordt het voortaan mogelijk om je Yali radiator via WiFi te bedienen. Dat kan met een gebruiksvriendelijke app op je smartphone of tablet en - wanneer een domoticasysteem (bv. Google Home of Amazon Alexa) is geïnstalleerd - zelfs via spraakbediening.

Elke radiator kan afzonderlijk worden bediend. Door enkel de kamers te verwarmen die ook effectief in gebruik zijn, kan je flink besparen en ga je energieverspilling tegen. In de app kan je overigens je energieverbruik monitoren, en aanpassen waar nodig. 

Duurzaamheid voorop

Al onze Yali Plus-radiatoren voldoen aan de Europese CE-markering en de ECO Design-richtlijn. Dit garandeert dat ze conform zijn aan alle ecologische vereisten en gedurende hun volledige levenscyclus een beperkte impact hebben op het milieu.

Bovendien worden ze geleverd in een duurzame verpakking die grotendeels bestaat uit gerecycleerde of recycleerbare materialen. 

Bezoek onze website voor meer informatie.