Een elektrische radiator, om snel en duurzaam bij te verwarmen

Een elektrische oliegevulde radiator, zoals de nieuwe voordelige Yali Digital, is een duurzame keuze om je woning hier en daar wat extra te verwarmen.

Yali Digital, voordelig comfort

De Yali Digital is een nieuwe elektrische oliegevulde radiator van Radson. Deze radiator is een instapmodel in de Yali-reeks, waarin je ook de designversies met vlakke voorplaat kan terugvinden. 

Hier en daar bestaat nog steeds de illusie dat elektrische radiatoren (té) veel energie verbruiken. Dit beeld klopt al enkele jaren niet meer, en al zeker niet bij radiatoren waarbij plantaardige olie gebruikt wordt als warmtegeleidende stof. Deze olie wordt verwarmd door een elektrische weerstand. De olie verwarmt vervolgens de radiator die deze warmte aan de omgevingslucht afgeeft. Deze indirecte verwarmingsmethode werkt dus op relatief lage temperaturen. Daardoor zijn oliegevulde elektrische radiatoren veel energie-efficiënter dan traditionele elektrische convectorkachels waarbij de hoge warmte van de weerstand rechtstreeks aan de lucht wordt afgegeven, en dus snel verdwijnt.

De Yali Digital benut bovendien haar energie om warmte op te wekken nog efficiënter dankzij een openraamdetectie-functie, en is volledig conform de Europese EcoDesign-normen . Tot slot worden er bij oliegevulde radiatoren, dankzij het gesloten circuit, geen stofdeeltjes verbrand en zijn deze dus volledig geurloos. 

De Yali Digital is vanop afstand bedienbaar. De Touch E3 regelunit, die in optie erbij kan worden genomen worden, communiceert met de Yali Digital voor een optimale warmteregeling binnenshuis. De juiste warmte, op de juiste plaats.

Ontdek hier de volledige reeks elektrische oliegevulde radiatoren