string(1) "p"

E-volve collectie

Zo energiezuinig mogelijk verwarmen.

Goed nieuws voor wie graag elektrisch verwarmt. Het Vasco assortiment bevat immers ook karaktervolle elektrische designradiatoren. Met E-Volve zet Vasco zijn duurzame innovatiereeks verder. Die nieuwe regeling voor elektrische badkamerradiatoren combineert een discrete vormgeving met energie-efficiënte topprestaties. Het kernidee is simpel: zo energiezuinig mogelijk verwarmen.

Elektrisch verwarmen met E-Volve van Vasco
Met een elektrische designradiator van Vasco geniet je dag na dag van een authentiek design en het gemak van een elektrische bediening. Bovendien werkt elektrische verwarming snel en kan jij je verbruik precies regelen. Dankzij de individuele thermostaten wordt de warmte gelijkmatig verdeeld.

Met E-Volve verwarm jij je woning op een energiezuinige manier. De weekprogrammering en openraamdetectie zijn enkele voorbeelden van de energiebesparende functies. Zo schakelt de radiator bij een plotse temperatuurdaling automatisch naar een lagere stand om geen onnodige energie te verbruiken. E-Volve is ook verkrijgbaar in een RF-kit (radiofrequentie) met RF-thermostaat en een RF-ontvanger, discreet gemonteerd onder de radiator.

Laat je verrassen door het uitgebreid assortiment

 • Aster & E-Volve
  De Aster met brede, platte buizen is de perfecte partner in crime wanneer je een minimalistisch interieur ambieert. Met zijn strakke, trotse look geeft hij je eigentijdse woning extra pit.
 • Carré Bad & E-Volve
  Met zijn rechte, vierkante buizen en ritmisch lijnenspel integreert Carré vlot in elke kamer. Variatie brengen zonder stijlbreuk te plegen? Het kan perfect!
 • Iris HD & E-Volve en Iris HDR & E-Volve
  Designradiator Iris siert inmiddels heel wat keukens en badkamers. Deze bekoorlijke sierradiator biedt een belangrijke meerwaarde, het is de subtiele finishing touch die het interieur compleet maakt. Een rechte (HD-EL) of gebogen uitvoering (HDR-EL)? Aan jou de keuze!
 • Viola & E-Volve
  De krachtige lijnen in het voorpaneel van de Viola staan voor hedendaagse klasse in alle eenvoud. Het design is strak zonder te overheersen, daarom kunnen deze radiatoren zowel klassieke als vooruitstrevende woonstijlen aan.
 • Zana Bad & E-Volve
  De Zana heeft alles wat je van een hedendaagse designradiator mag verwachten. Een toffe look, een onklopbaar vermogen en een lijnvoering die alle trends overstijgt.

Meer informatie
Wens je graag meer informatie? Neem een kijkje op de website van Vasco: