Deco badkamerradiator

Elke badkamer is weer anders. De Deco is leverbaar in een enkele uitvoering én een dubbele uitvoering, voor bijna iedere situatie dé oplossing!

Stijlelementen

Elke badkamer is weer anders. Zowel met betrekking tot de afmeting van de kamer als de beschikbare ruimte voor een radiator. Doordat de Deco leverbaar is in een enkele uitvoering én een dubbele uitvoering, is een oplossing voor bijna iedere situatie voorhanden. De enkele Deco badkamerradiator bevat kenmerkende stijlelementen zoals de strakke buizen en de tussenstukken bij de opening voor de handdoek.

De enkele Deco is opgebouwd uit 2 verticale collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen van 77x10mm. Tussen deze buizen zit een kleine opening van 3mm. De ophanging wordt standaard meegeleverd en is in de kleur van de radiator. Elke hoogtemaat is voorzien van een opening voor bijvoorbeeld het opwarmen van handdoeken. Standaard is de Deco voorzien van rechte tussenstukken in de kleur van de radiator.

Zowel enkel als dubbele uitvoering

De tussenstukken zijn in meerdere varianten leverbaar. De standaard aansluitingen zijn 1/2”. Daarnaast kan er gekozen worden voor een VIP-aansluiting. De radiator is dan voorzien van een ingebouwd thermostatisch ventiel met een 50mm onder aansluiting. Met een VIP-aansluiting wordt het onderste element niet warm.

Naast de enkele uitvoering is de Deco ook leverbaar in een dubbele uitvoering, voor extra vermogen. Bovendien is het mogelijk om te kiezen voor een rechthoekige of ovale opening waarin de handdoek opgewarmd kan worden. In combinatie met toe te passen accessoires, zorgt dit ervoor dat je de Deco helemaal aan kunt passen aan je eigen stijl en behoefte.

Klik hier voor meer informatie.