Partner

Instamat Warmtetechniek BV

Instamat biedt een trendsettend assortiment designradiatoren die past in elke ruimte van de woning. Laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden!

Bedrijfsoverzicht instamat.nl

Paneelradiator TH en TV

Paneelradiatoren TV en TH zijn strak vormgegeven en passen in elk interieur. De radiatoren zijn leverbaar in een groot aantal afmetingen en kleuren.

Veel afmetingen en kleuren

Het toevoegen van een functionele accessoire zoals een handdoekrek, glazen planchet of spiegel vullen het fraaie design perfect aan. De horizontale (TH) en verticale (TV) panelen zijn opgebouwd uit vierkante collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen. Deze rechthoekige buizen hebben een afmeting van 77x10mm. Tussen de buizen zit een kleine opening van 3mm dat de convectie bevordert, wat de afgifte ten goede komt.

De collectorbuizen zijn zodanig achter de buizen geplaatst dat zij vanaf de voorkant niet zichtbaar zijn. Eventueel aanwezige lamellen worden door middel van puntlassen aan de elementen bevestigd. Afdekrooster of zijbekleding worden meegeleverd. De radiator wordt na een grondige roestwerende voorbehandeling gelakt met een poeder-epoxylaag.

Info

Klik hier voor meer informatie

Meer lezen over
'Paneelradiator TH en TV'?

meer van deze professional

Jay elektrische handdoekwarmer

De Jay is een fraaie minimalistische handdoekwarmer voo...

Designradiator Cobra

Het design van de Cobra sluit volledig aan bij de huidi...

Stretta designradiator

Deze radiator valt op door zijn strakke design en fraai...

Toon alle 31 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.