Foto: 2159

Vaste lasten vergelijken

Loop je met het plan rond om eens kritisch naar je vaste lasten te kijken?

En ben je bang dat er bij het overstappen naar een andere energie - of internetaanbieder van alles mis gaat? Door gratis lid te worden van de Vastelastenbond en via dit platform over te stappen voorkom je deze problemen. Zij vergelijken alle aanbieders en zoeken de voor jou meest geschikte. Tevens krijg je naast de scherpe tarieven ook nog eens een collectieve korting.

De Vastelastenbond neemt je veel werk uit handen

Energietarieven en de kosten voor een alles in één pakket vergelijken is een complexe materie. Er zijn zoveel verschillende soorten producten met nog meer verschillende voorwaarden dat je algauw door de bekende bomen het bos niet meer ziet. De Vastelastenbond gaat uit van jouw wensen en budget en zoekt daar de beste aanbieder bij. Zo heb jij eenvoudig een scherp tarief zonder dat je uren achter je computer doorbrengt.

Alles in één pakket houdt de kosten overzichtelijk

Het alles in één pakket is enorm populair in Nederland en dat is niet voor niets. Internet, bellen en televisie onderbrengen bij één provider scheelt aanzienlijk in de kosten en je hebt elke maand slechts één factuur in plaats van drie aparte rekeningen. Zo houd je eenvoudig zicht op de door jou gemaakte kosten. Aanbieders als KPN hebben goede pakketten samengesteld. Hoge internetsnelheid gecombineerd met een uitgebreid zenderpakket en lage belkosten maken deze aanbieder wel heel aantrekkelijk. Nog aantrekkelijker is de gratis monteur die bij je thuis het pakket komt aansluiten.

De switch service – nooit geen omkijken meer naar je contracten

Een andere service van de Vastelastenbond is het opzeggen van je huidige contract. Zij zorgt ervoor dat je nooit onverhoeds zonder internet, telefoon en televisie komt te zitten. Door het nieuwe contract naadloos te laten aansluiten op het oude contract voorkom je dubbele kosten.

Wil je geen omkijken meer hebben naar je energiecontract, meld je dan aan voor de Switch Service. Elk jaar sluit de Vastelastenbond een nieuw contract voor je af tegen de voordeligste tarieven met tevens een collectieve korting.

Reacties