ATAG i-Serie - warm waterkanon

Atag i-Serie: De nieuwe generatie cv-ketels. Veel warm water op een energiezuinige manier. Een echt warm waterkanon.

Kiezen voor een winnaar

Comfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe i-Serie. Deze eigenschappen staan centraal in het laatste testoordeel van de Consumentenbond.

ATAG i & Comfort

Snel en veel warm water. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem voor de ATAG i. Het is dus mogelijk: Comfort en energiezuinigheid gaan uitstekend samen.

ATAG i & Rendement

Het rendement geeft weer hoe zuinig een cv-ketel is. De warmtewisselaar is het belangrijkste onderdeel van de cv-ketel. Deze draagt de warmte over naar het water. Bij ATAG gemaakt van RVS. De belangrijkste eigenschap van RVS –roestvaststaal- is energiezuinigheid met als resultaat een snelle verwarming en grote beschikbaarheid van warm water.

ATAG i & Betrouwbaar

Duurzaamheid en RVS gaan hand in hand. RVS roest niet en zal dus niet slijten. Dit betekent dat uw cv-ketel na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf. Meer warmte met minder gas!

ATAG i & garantie

10 of 15 jaar garantie op onderdelen 

Bij een topproduct hoort ook een topgarantie. Het is dan ook niet voor niets dat je via de ATAG SelectDealer standaard profiteert van 15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar, het hart van de cv-ketel en 5 jaar garantie op onderdelen. 

De zekerheid van verlengde garantie 

Liever 10 of 15 jaar lang garantie op onderdelen? Profiteren van maximaal comfort zonder geconfronteerd te worden met onverwachte uitgaven? Dat is mogelijk met de ATAG ComfortGarantie. Een vorm van verlengde onderdelengarantie, af te sluiten op de ATAG cv-ketel. Vraag naar de mogelijkheden bij de ATAG SelectDealer.

De ATAG EC versies onderscheiden zich door de Tapwater Technologie.

Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde Economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warmwatergebruik het inkomende koude wer eerst op, voordat het door de RVS warmtewisselaar tot de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Dit zorgt voor het uitzonderlijk hoge tapwaterrendement.

ATAG i & Betrouwbaar

Duurzaamheid en RVS gaan hand in hand. RVS roest niet en zal dus niet slijten. Dit betekent dat uw cv-ketel na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf. Meer warmte met minder gas!

Verschillende ATAG cv-ketels zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Ook de ATAG i-Serie is meerdere keren in de prijzen gevallen. Zo prijst de Consumentenbond de cv-ketel ATAG i36EC vooral vanwege het hoge warmwatercomfort:

“De ATAG i-Serie heeft een onovertroffen warmwaterrendement, wat deze CW5-versie i36EC nog aanvult met een prima warmwatercomfort.”

Met een rapportcijfer van 8,2 is de “tevredenheid, levensduur, betrouwbaarheid is zeer goed”. Getest onder een groot consumentenpanel, verbonden aan de Consumentenbond.

Ook is de ATAG i-Serie getest op de onderdelen comfort, betrouwbaarheid en rendement. Hier zijn de volgende testresultaten uitgekomen:

8,9 Comfort : “Snelheid bad vullen is goed”
8,7 Betrouwbaar: “Warm water: temperatuur en stabiliteit is goed”
8,3 Rendement “Energiezuinigheid warm water is goed”
7,7 Rendement “Energiezuinigheid verwarming is goed”

ATAG i & Innovatie

De resultaten van de i-Serie worden voor een belangrijk deel gerealiseerd door de nieuwe iCon warmtewisselaar, in eigen beheer ontwikkeld en alleen voor ATAG beschikbaar.

Gefabriceerd uit de hoogste kwaliteit roestvaststaal; ongevoelig voor roestvorming en slijtage. Daarnaast staat iCon garant voor de beste warmteoverdracht vergeleken met een aluminium warmtewisselaar. Dit zorgt ervoor dat de i-Serie tijdens zijn hele levensduur hetzelfde hoge rendement haalt en dus energiezuinig blijft.

ATAG i & Keuze

De ATAG i-Serie bestaat uit 1 soloketel en 4 combiketels. Twee combiketels beschikken over de volledig nieuw ontwikkelde Economizer. Dit is een extra warmtewisselaar die zorgt voor een nog lager energieverbruik op warm waterbereiding en een hogere wateropbrengst. n nog lager energieverbruik op warm waterbereiding en een hogere wateropbrengst.

Andere eigenschappen van de i-Serie:

Compact. 44x70x27,5 cm. Ook voor in het keukenkastje.
Long life. Veelvuldig gebruik van RVS en messing.
Energielabel. XXL met 11,5 l/min – veel warm water, ook bij stortdouches.
Verbonden. Geschikt voor ATAG One, de slimme WiFi-thermostaat.

De i-Serie is verkrijgbaar bij de ATAG SelectDealer, dé specialist die als geen ander de ATAG cv-ketels kent. Daarnaast het aanspreekpunt voor extra voordelen, zoals aanvullende garantievoorwaarden, een vakkundige installatie en uitgekiende service en onderhoud.

www.atagverwarming.nl