Partner

Radson

Warmte maakt van een huis een thuis. Nooit eerder was warmte zo mooi, makkelijk en aantrekkelijk. Met Radson kiest u dan ook voor een totaaloplossing . Of u nu gaat bouwen of renoveren, bij ons kunt u altijd terecht voor advies op maat. Radson biedt een uitgebreid assortiment aan radiatoren, in diverse designs, afmetingen en kleur en. Daarnaast vindt u bij Radson ook een brede selectie elektrische radiatoren en vloerverwarmingssystemen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht radson.com

Vido ventiloconvector

Warmtewisselaar Vido: de nieuwe ventiloconvector van Radson.

Radson Vido ventiloconvector

De Vido-ventiloconvector van Radson handhaaft het hele jaar een optimale binnentemperatuur. Onder het strak design herbergt deze innovatieve én energiebesparende oplossing een krachtige warmtewisselaar met een hoog rendement. In de wintermaanden stroomt er warm water door de wisselaar om de ruimte te verwarmen. Maar in de zomer kan de Vido de ruimte ook aangenaam koelen, mede dankzij de ingebouwde regelbare ventilator. Dan stroomt er koud water door de warmtewisselaar, afkomstig van een omgekeerd werkende warmtepomp of van een separaat koelsysteem.

Het strakke design van de Vido laat zich bovendien mooi combineren met de horizontale designradiatoren Kos & Faro H van Radson. Een perfecte match!

Meer lezen over
'Vido ventiloconvector'?

meer van deze professional

Badkamerradiator Leros

De Radson badkamerradiator Leros maakt indruk door zijn...

E.Flow Parada & Ramo

Semi-design radiatoren met diagonale waterdoorstroming,...

Warmte voor elk moment

Bij Radson vind je gegarandeerd de warmteoplossing op m...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.