Met 50% energiebesparing draag je bij aan het klimaatakkoord

Energie besparen met te lage waterdruk? Dat lost je installateur eenvoudig op, met de energiebesparende drukverhoger e.sybox mini van DAB pumps.

31 Januari 2019

Want deze pompunit zorgt ervoor dat de waterdruk wordt verhoogd en altijd constant is, ongeacht de hoeveelheid water dat wordt verbruikt. Door de constante waterdruk geniet u altijd van een hoog comfort. Daarbij komt u ook tegemoet aan het klimaatakkoord, want de pomp werkt op stroom en is een gasloze oplossing. Met de e.sybox mini draagt u flink bij aan energiebesparing, want deze bespaart tot 50% op energie. Dit komt door de geïntegreerde frequentie-omvormer en de innovatieve regeltechniek. De energiebesparing is goed voor het klimaat en ook goed voor uw portemonnee, want het resulteert in een energiebesparing van ? 120,- per jaar op. De investering verdient u snel en in enkele jaren terug.

Voor een extra stil bedrijf is de drukverhoger voorzien van een geluidsabsorberende mantel. Bovendien zorgt de speciale watergekoelde motor en de trillingdempers voor een extra reductie van het geluid. Daardoor is het geluidsniveau slechts 45 dB(A), u hoort de pompunit nauwelijks.

De drukverhoger e.sybox mini is zo compact, dat deze overal geïnstalleerd kan worden, zelfs onder een wastafel of keukenkast. Dat kan horizontaal of verticaal of buiten onder een overkapping. Hij past das altijd en kost u nauwelijks ruimte. Bovendien kunt u de drukverhoger op een waterbron, regenwater opvangtank of een lager gelegen sloot aansluiten. De drukverhoger is zelfaanzuigend tot 8 m diepte, dus zuigt het water probleemloos aan.

Meer informatie: esyboxmini.dabpump.eu

Reacties