Houd je huis koel deze zomer

Honeywell HF09CESWK mobiele airco: airconditioner, ventilator en luchtontvochtiger ineen

23 Juli 2019

De Honeywell HF09CESWK mobiele airconditioner houdt grote kamers in je huis heerlijk koel op hete zomerdagen. Je bepaalt zelf de temperatuur van je ruimte, van 16 tot 32°C. De krachtige airco heeft een koelvermogen van 9000 BTU en is geschikt voor kamers met een oppervlakte tot zo’n 100 vierkante meter.

Naast airconditioner is dit apparaat ook te gebruiken als ventilator of luchtontvochtiger. Dat is vooral heel prettig op klamme dagen. Door de zwenkwieltjes aan de onderzijde verplaats je deze mobiele airco gemakkelijk door het hele huis.

24-uurs timer

Je bedient de HF09CESWK met de afstandsbediening of de digitale knoppen op het display. Zo stel je bijvoorbeeld de 24-uurs timer in of gebruik je het apparaat als ventilator. In de ventilatorstand heeft de HF09CESWK 3 blaassnelheden. De reinigingsfilter is uitneembaar en eenvoudig schoon te maken.

Informatie

De Honeywell Mobiele Airconditioner HF09CESWK is verkrijgbaar bij de elektronicaspeciaalzaak of via webshops. Consumentenadviesprijs € 649. Ga voor meer informatie naar www.honeywellhomecomfort.com.

Reacties