Foto: Woning-apps-6-beste-wonen-huisinrichting

Woning-apps, de 6 beste apps voor wonen en huisinrichting!

Het zoeken van een goede woning is nog niet zo makkelijk.

App marketing voor bedrijven is een opkomende trend en zal in 2020 nog meer groeien. Om deze zoektocht makkelijker te maken zijn er verschillende woning-apps waarmee je kunt zoeken naar een geschikt huis!

Funda

Funda is een enorm bekende website en app in Nederland. Je kunt bij het zoeken naar een woning ook bijna niet meer om Funda heen. De applicatie kende in het verleden nog een aantal fouten, maar het sluit goed aan op de website, waardoor een hoop woningen te bekijken zijn. Het grote assortiment van Funda is een belangrijke reden waardoor mensen deze applicatie willen gebruiken. Daarnaast zijn er veel zoekmogelijkheden en worden de locaties mooi met Google maps weergegeven.

Verlichting en interieur

Wil je thuis de verlichting eindelijk eens grondig aanpakken of wil je gewoon de hele ruimte anders? Dan heeft DMLights recent een geweldige app op de markt gebracht: de DMlights Homeplanner. Je tekent het grondplan van je kamer uit, compleet met ramen en deuren, vervolgens kun je inrichten en je verlichting kiezen. Zo krijg je misschien zicht op een betere indeling voor de ruimte? Als laatste stap kun je ook een 3D-foto maken van je ontwerp. Een gelijkaardig app is Magicplan. Deze app tekent aan de hand van jouw foto’s het grondplan van je ruimtes uit. Die kun je daarna dan ook weer inrichten.

Je woonkamer inrichten met Home Design 3D

Met de Home Design 3D interieur app kun je gratis je huis inrichten, maar ook de verbouwing ontwerpen! Zo kun je eerst een kamer indelen en een plattegrond maken om deze vervolgens in te richten met behulp van de honderden texturen en meer dan 1500 meubels. Bovendien kun je in 3D uitproberen hoe je nieuwe kamer aanvoelt.

Snapshop (Apple)

Een van de bekendste nieuwe Apple apps is Snapshop. Eerst maak je een foto van je interieur en vervolgens kun je afbeeldingen uit webshops of foto’s uit een winkel uploaden. De beelden worden samengevoegd zodat jij de meubels of decoraties meteen ziet in jouw huis. Ideaal, want zo weet je zeker dat die mooie bank of dat gezellige schilderij goed in jouw interieur past!

Ook via social media marketing worden er vele apps aangeboden die jouw kunnen helpen bij het inrichten van je gehele woning. Oftewel de keuze is reuze!

Reacties