Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa Boswitje

Witte gevels en zwarte kozijnen; een veel geziene combinatie. Samen met het rieten dak, zadeldak met wolfseind en zwarte potdekselwerk een fraai geheel.

Omschrijving Villa Boswitje te Oegstgeest

De ruime woonkeuken met het prachtige kookeiland en zelfs een sfeervolle gashaard is gescheiden van de woonkamer door zogeheten; en suite ‘Taatsdeuren’. De gezellige woonkeuken is hierbij aan de tuinkant gesitueerd, waarbij u heerlijk uitkijkt op het water.

Vanuit het prachtige trappenhuis bereikt u de 1e verdieping, hier bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer over een inloopkast beschikt. Verder is een ruime badkamer en separate toilet aanwezig, alsmede een ruime berging voor evt. het witgoed of technische ruimte.

Op de 2e verdieping zijn nog 2 ruime kamers aanwezig en hier bevindt zich ook de 2e badkamer en het 2e toilet. Kortom een fantastische villa met veel woongenot.

Bekijk deze villa ook op onze website: Villa Boswitje te Oegstgeest

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!