Foto: cursus-ontwerp-je-eigen-huis

Cursus ontwerp je eigen huis

Cursus ‘Ontwerp je Eigen Huis’, een zeer interessante cursus voor iedereen die bezig is, of bezig gaat met het bouwen van een eigen huis.

Cursus ‘Ontwerp je Eigen Huis’, een zeer interessante cursus voor iedereen die bezig is, of bezig gaat met het bouwen van een eigen huis. De cursus ‘Ontwerp je Eigen Huis’ neemt je mee in de voetsporen van de architect. Van de eerste potloodstreep op papier tot en met het ontwerp van de gevels.
Doel van de cursus is om meer inzicht te verschaffen rondom het ontwerpen en bouwen van een nieuwbouwhuis zodat je, eenmaal zelf met het proces bezig, je beter beslagen ten ijs komt. Een huis vergt een forse investeringssom, verstandig om juist dan goed voorbereid te beginnen. De eerste stap in dat proces is het volgen van de Cursus ‘Ontwerp je Eigen huis.

Persoonlijke aandacht

De deelnemersgroep wordt bewust klein gehouden om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Cursisten kunnen met hun eventuele eigen bouwplannen komen. Het is echter niet noodzakelijk om al bouwplannen te hebben, deze cursus vormt een zeer goede basis om in de toekomst de juiste keuzes te maken.

Wat kost de cursus?

De kosten voor de cursus ‘Ontwerp je Eigen huis’ bedragen € 395, = inclusief 21 % btw per deelnemer. Inbegrepen zijn:

Uitgebreide cursusmap
Ontwerpbegeleiding op persoonlijk niveau tijdens de cursus
Voucher voor 2 advies uren *)
Koffie/thee en broodjes tijdens de lunch

*) Bij de cursus krijg je een voucher voor 2 advies uren gratis, te gebruiken binnen 1 jaar na beëindiging van deze cursus. Het advies wordt gegeven op het kantoor van iTX BouwConsult bv in Rijssen. Prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2014.

Wanneer dien ik mij aan te melden en wanneer start de cursus?

Aanmelden kan per mail. Zodra we minimaal 3 cursisten bij elkaar hebben gaan we op zoek naar een geschikte datum voor de cursus dag, bij voorkeur op een zaterdag.

Reacties