Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villatype Vuurvlinder

Deze villa in Belgische stijl bestaat uit een samengesteld volume, waarbij elk volume haar eigen uitstraling en karakter heeft.

Omschrijving villatype Kleine Vuurvlinder

Deze villa is direct herkenbaar als een villa in Belgische stijl. Deze stijl balanceert tussen contrast en harmonie. De villa bestaat uit een samengesteld volume, waarvan elk volume een eigen uitstraling en karakter heeft. Echter door het toepassen van dezelfde raamtypologie wordt er toch een harmonie gecreëerd en ontstaat er een samenhangend geheel. De royale woonkamer heeft zowel uitzicht op de straat als contact met de tuin. Ook de woonkeuken met openslaande tuindeuren biedt toegang tot de tuin. De verdieping is tevens ruim te noemen, met vier slaapkamers, separate wc en badkamer. Vial een vaste trap is de zolderruimte toegankelijk.

Bekijk dit villatype op onze website: Villatype Vuurvlinder

Afmetingen

Inhoud: 772 m3
Opp. begane grond: 104 m2
Opp. verdieping: 104 m2

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramFacebook, LinkedIn en Pinterest voor meer inspiratie en updates!