Strak vormgegeven herenhuis 'Lindepijlstaart'

In Aerdenhout is dit modern ogende herenhuis gerealiseerd. Gebaseerd op het villatype 'Lindepijlstaart' is het een blikvanger in de straat geworden!

Omschrijving Villa Lindepijlstaart te Aerdenhout

Deze villa te Aerdenhout is gebaseerd op ons villatype 'Lindepijlstaart'. Met een aantal kleine wijzigingen heeft de woning een geheel andere uitstraling gekregen en hiermee worden al onze villa's stuk voor stuk unieke objecten. Doordat de kavel smal en breed was hebben de bewoners ervoor gekozen om de villa in de lengterichting op de kavel te plaatsen. Opvallend aan de villa is het grijze stuukwerk. In combinatie met de vlakke pannen, het hardhouten potdekselwerk, natuurstenen dorpels en de donkere kozijnen maken het tot een fraaie verschijning in de straat!

Bekijk deze villa op onze website: Villa Lindepijlstaart te Aerdenhout

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijke en uniek woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!

Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten