Nieuw! Workshop Ontwerp je Eigen Huis

23 Maart 2016

Workshop Ontwerp je Eigen Huis, zeer interessant voor iedereen die bezig is, of bezig gaat met het bouwen van een eigen huis.


Maak kennis met alle facetten die komen kijken bij het ontwerpen en bouwen van je woonhuis. De Workshop ‘Ontwerp je Eigen Huis’ neemt je mee in de voetsporen van de architect. Van de eerste potloodstreep op papier tot en met het ontwerp van de gevels. Onderwerpen die behandeld worden zijn; het bestemmingplan, bouwkosten, programma van eisen, bouwmethoden, energie zuinig bouwen, praxctische zaken, architectuur end e tuin. Gezamenlijk zetten wordt er een stichtingskostenoverzicht opgezet, dat geeft duidelijkheid over de mogelijkheden.

Doel van de Workshop is om meer inzicht te verschaffen rondom het ontwerpen en bouwen van een nieuwbouwhuis zodat je, eenmaal zelf bezig met het proces, beter beslagen ten ijs komt. Een huis vergt nu eenmaal een forse investering, verstandig om er juist dan goed voorbereid te beginnen. De eerste stap in dat proces is het volgen van de Workshop ‘Ontwerp je Eigen huis.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat voorop in deze Workshop van daar dat per workshop slechts een echtpaar of een individuele deelnemer kan inschrijven. Daarmee wordt gewaarborgd dat de Workshop volledig rondom jou (prille) bouwplannen gegeven wordt.

Wat kost de Workshop?

Kijk voor meer informatie over de kosten en de voorwaarden op de site van iTX BouwConsult. Bij de kosten van de workshop is een heerlijke lunch tussen de middag inbegrepen.

Wanneer aan te melden en wanneer start de Workshop?

Inschrijven kan het hele jaar door. De Workshop wordt bij voorkeur gegeven op de zaterdag maar in overleg kunnen ook andere dagen besproken worden. De workshop begint om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Publicatiedatum: 23 maart 2016

AANBEVOLEN

Cascohuis type Raalte

Een landelijke woning met luxueuze sfeer.

Cascohuis type Bathmen

Een echte betaalbare eigentijdse familiewoning.

Cascohuis type Eibergen

Klassieke witte villa met een ruimtelijk gevoel.

Bouwen en renoveren: inspiratie en tips

Hier lees je de laatste ontwikkelingen op het gebi...

Kan ik een huis kopen? Vijf tips om erachter te komen!

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is niet zo ...
Advertentie