Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Vogelwering voor zonnepanelen: Birdstop!

Nu de lente is begonnen zijn vogels actief op zoek naar veilige plekken om hun eieren uit te broeden.

Helaas kiezen ze soms voor de ruimte tussen het dak en de zonnepanelen, wat mogelijk gevolgen kan geven. Gelukkig is er een oplossing: Birdstop vogelwering 

Profiteer van een optimaal rendement

Birdstop voorkomt nestbouw van vogels en het verzamelen van takjes, blaadjes en nestmateriaal tussen de zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat de ventilatie van het systeem optimaal blijft en het rendement van de panelen niet wordt verminderd.

Birdstop voorkomt brandgevaar

Door de installatie van Birdstop wordt het risico op brandgevaar door een verhoogde temperatuur en gebrek aan ventilatie vermeden en zijn de panelen beschermd tegen schade veroorzaakt door kauwen die stroomkabels kapot kunnen pikken.

Eenvoudige installatie

Met Birdstop is het eenvoudig om alle hoeken en gaten af te dichten tegen ongewenste gasten. Het systeem kan gemakkelijk op maat worden geknipt met behulp van een kniptang, zonder dat er geboord, geschroefd of gelijmd hoeft te worden. Hierdoor blijft de garantie op de panelen behouden (vraag dit altijd na bij de monteur van de panelen). Bovendien bevat het Birdstopsysteem speciaal ontwikkelde bevestigingsclips die op 99% van alle zonnepanelen passen.

Duurzaam en recyclebaar

Wij juichen het toe dat je bewust bijdraagt aan een beter milieu door gebruik te maken van zonnepanelen. Als je panelen echter verwijderd of vervangen moeten worden, dan kun je met een gerust hart Birdstop verwijderen en op een duurzame manier recyclen.

10 jaar garantie

Door te investeren in Birdstop voorkom je dat je elk seizoen het dak op moet om nesten te verwijderen. Bovendien bieden we standaard tien jaar garantie op het UV-gestabiliseerde product, waardoor je verzekerd bent van een duurzame oplossing. Bij ons kun je erop vertrouwen dat Birdstop doet wat het belooft. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn, laat het ons weten en we staan klaar om je verder te helpen.

Nieuw: Birdstop XL

Ontdek ons nieuwste product: Birdstop XL Ideaal voor zonnepanelen die zich verder van het dakoppervlak bevinden. Met Birdstop XL ben je verzekerd van optimale bescherming tegen nestbouw en schade aan jouw zonnepanelen.