Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Nooit meer je dakgoot leeghalen met Gootdrain

Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Zijn de tijden van de ladder opklimmen terwijl de herfstregen tegen je gezicht spettert dan écht voorbij?

Ja, die tijden kunnen echt voorbij zijn met de Gootdrain. Eerst uitproberen? Bestel dan hier uw gratis gootdrain samples.

Gootdrain voorkomt verstopping en lekkage
Over een paar dagen begint de herfst. Met de komst van het najaar vallen de bladeren weer van de bomen. Door de wind komen deze losse bladeren, takken en vuil in uw dakgoot terecht. Als deze niet op tijd wordt leeggehaald, dan is de kans groot dat de dakgoot verstopt raakt en lekkage veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan waterschade door een natte gevel.

Gootdrain  is een fijnmazig gaas welke precies in uw dakgoot past en losse bladeren, takken en vuil opvangt. Daarnaast is Gootdrain geschikt voor alle maten en vormen dakgoten:
Gootdrain M: 7-11 centimeter 
Gootdrain L: 11-15 centimeter 
Gootdrain XL: 15-20 centimeter 


Bespaar tijd, moeite en geld
Gootdrain bespaart een hoop tijd en moeite. Naast het opvangen van bladeren functioneert Gootdrain ook als vogelwering . Vogels kunnen namelijk niet langer meer in de dakgoot komen en onder de dakpannen kruipen. Andere voordelen van Gootdrain zijn:
Nooit meer je dakgoot leeghalen;
Weert vogels uit de dakgoot;
Voorkomt geluidsoverlast en vogelnestjes onder dakpannen;
Voorkomt waterschade als gevolg van verstopping en lekkage;
Binnen een paar minuten geïnstalleerd;
Beschikbaar voor elke dakgoot (platte dakgoot, ronde dakgoot en rechthoekige dakgoot);
Duurzaam.

De mazen in Gootdrain zijn klein genoeg gemaakt dat enkel fijne deeltjes vuil ertussen kunnen vallen en wegspoelen en groot genoeg om voldoende waterdoorlatend te zijn.

De installatie binnen 10 minuten

Wist je dat Gootdrain installeren een eenvoudige klus is? Al binnen 10 minuten is het in uw dakgoot te plaatsen. Eenmaal geplaatst, heeft u er jarenlang geen omkijken meer naar. In het artikel ‘Gootdrain installeren – Stap voor stap instructie’  leggen we in 5 simpele stappen uit hoe u dit zelf kunt doen (of bekijk de instructievideo).

Meer weten?
Meer weten over het bladvrij houden van uw dakgoot met Gootdrain? Onze maatwerk specialisten staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te mailen naar info@zwartgroen.nl of telefonisch via (0228) 748 123.