Verwijder virussen, bacteriën en schimmels met de VBreathe Tasman

Een gezonde luchtkwaliteit in huis is belangrijker dan ooit. Zo krijgen luchtreinigers vaker een vaste plek in woningen en ook in publieke binnenruimtes.

06 Maart 2022

De in Australië ontwikkelde VBreathe Tasman maakt niet alleen gebruik van HEPAfilters van medische kwaliteit, maar ook van de gepatenteerde, natuurlijke VActive gel die na verdamping schadelijke microben, virussen en gifstoffen al in de lucht onschadelijk maakt. Volgens onafhankelijk onderzoek behaalt de
VBreathe Tasman o.a.:
- 99,9% reductie van een type coronavirus*
- Tot 99,99% reductie van schadelijke bacteriën**
- 95% reductie van schimmels***

De lucht in huis zuiveren? Dit is het ultieme wapen om virussen, bacteriën en schimmels tegen te gaan

Schadelijke bacteriën, virussen en ziekteverwekkers verspreiden en vermenigvuldigen zich in de lucht die zich door het huis verplaatst. Om de zwevende ziektekiemen direct onschadelijk te maken, maakt de VBreathe Tasman gebruik van een unieke technologie.

Het toestel gebruikt een HEPA-filter van medische kwaliteit om de lucht die zich door het apparaat verplaatst te zuiveren. Om de lucht optimaal te zuiveren volstaat deze ‘passieve’ methode echter niet. De revolutionaire en gepatenteerde technologie van de VBreathe Tasman combineert hoogwaardige filters met een volledig natuurlijke en (voedsel)veilige VActive gel. Deze wordt verdampt tot microscopisch kleine deeltjes die zich door de lucht verplaatsen (ook buiten het toestel). De VActive-dampen maken schadelijke rondzwevende luchtdeeltjes al in de lucht onschadelijk.

De Smart Sensors van de VBreathe Tasman detecteren o.a. rook, schimmel, koolmonoxide en schadelijke PM 2.5 deeltjes. De VActive gel maakt schimmels, bacteriën en virussen onschadelijk en biedt bovendien een natuurlijke afweer tegen muggen.

De elegante VBreathe Tasman is, met zijn gewicht van slechts 1,1 kg, makkelijk verplaatsbaar van de ene naar de andere leefruimte en werkt zelfs zonder aangesloten te zijn op het stroomnet 10 uur volledig autonoom. De lichtring en de gratis app geven informatie over de luchtkwaliteit in jouw omgeving duidelijk en visueel weer.

De luchtreiniger is gemaakt van stijlvol geborsteld aluminium en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren – perfect af te stemmen op persoonlijke smaak en de rest van het interieur.

De VBreathe Tasman heeft een adviesprijs van 599 EUR en is o.a. verkrijgbaar bij VBreathe.

Reacties