Profielfoto van Zwembadbouwer.nl

Zwembadbouwer.nl

Vaartweg 58 D, 8243 PP Lelystad

Over ons

Zwembadbouwer.nl houdt zich al ruim 19 jaar bezig met het aanleggen, renoveren en onderhouden van privé- en openbare zwembaden. Wij bouwen, renoveren en leveren uitsluitend zwembaden die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Om onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen voeren wij alles uit in eigen beheer en gaan wij niet voor kwantiteit maar uitsluitend voor kwaliteit!

Zwembadbouwer.nl

Zwembadbouwer.nl is ontstaan als een familiebedrijf wat sinds 2000 actief is in de zwembad- en wellnessbranche en inmiddels een volwaardige zwembadbouwer met deskundige medwerkers en onderaannemers. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de regio Flevoland, Noord-Holland,  't Gooi en de Veluwe. Ook buiten deze regio's zijn wij actief en met regelmaat bouwen en renoveren wij zwembaden in het buitenland, van Frankrijk tot aan de Nederlandse Antillen.

Van A tot Z-wemmen!

Door jarenlange vakkennis en het volgen van (jaarlijkse) trainingen, zijn en blijven wij en onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Met onze keuze voor betrouwbare leveranciers en hoogwaardige merken kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaard waarborgen.
Zwembadbouwer.nl begeleid het aanleg- of renovatietraject van A tot Z in eigen beheer.
Dit heeft voor u een groot voordeel dat u betreffende uw zwembad slechts 1 aanspreekpunt heeft. 

Aanleg of renovatie? Zwembadbouwer.nl!

Naast de aanleg of renovatie van zwembaden verzorgen wij ook het maandelijks of jaarlijkse onderhoud voor u en hebben wij een eigen storingdienst.

Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

www.zwembadbouwer.nl

 Zwembadbouwer