array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(20) "www.zwembadbouwer.nl" ["path"]=> string(32) "/zwembaden/monoblok/luxury-line/" }
Partner

Zwembadbouwer.nl

Zwembadbouwer.nl houdt zich al ruim 19 jaar bezig met het aanleggen, renoveren en onderhouden van privé- en openbare zwembaden. Wij bouwen, renoveren en leveren uitsluitend zwembaden die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Om onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen voeren wij alles uit in eigen beheer en gaan wij niet voor kwantiteit maar uitsluitend voor kwaliteit!

Bedrijfsoverzicht Zwembadbouwer.nl

Luxury Line Zwembaden 

Geniet van ultieme luxe met onze compleet aangelegde Luxury Line monoblok zwembaden! 

Zwemklaar vanaf € 50.000,- inclusief BTW

Bij ons is dit ook écht zwemklaar! Dus inclusief de bouwkundige voorzieningen en aanleg, een PVC Solar lamellenafdekking, luxe RVS inbouwdelen, onderwaterverlichting, keramische randstenen en filterinstallatie met o.a. UVC desinfectie en automatische watermeting.

Baden in luxe!

Onze Luxury Line zwembaden zijn hoogwaardig afgewerkt en een en al design.
Door de volledig weggewerkte lamellenafdekking en overloop skimmer heeft u geen storende elementen in uw bad en beschikt u over een stijlvolle hoge waterlijn. 

Ook hebben enkele modellen de beschikking over een heerlijke poollounge. Ontspannen in het verkoelende water aan de rand van uw zwembad. 
Maakt u liever flinke baantjes? Dan is ons 12 meter lange model zéker iets voor u!

Kijk snel op onze website voor alle modellen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Meer lezen over
'Luxury Line Zwembaden '?

meer van deze professional

Wat kost een zwembad?

Dit is wel de meest gestelde vraag die wij ontvangen. E...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.