Profielfoto van Wood Creations

Wood Creations

Zekkenstraat 78, 3151 XP Hoek van Holland

Over ons

Maatwerk in zitmeubilair, keukens, tafels, kasten. Leverancier van Dauby, Baobab, Stout verlichting, Hofstede Raanhuis, Ztahl, Frezoli, Tierlantijn, Baan.

Wood Creations | Vakmanschap voor uw interieur

Wij zijn al jaren goede vrienden en hielden allebei van hout en van “werken met je handen”.
We volgden een opleiding aan het Hout & Meubileringscollege in Hilligersberg en vonden een baan. Al snel ontdekten we dat wij het anders wilden: Onze makelij moest het ambacht eer aandoen. In alle opzichten. Het moest mooi en degelijk zijn en aansluiten bij de wens van de klant. Met de start van Wood Creations in 2005 werd deze droom realiteit. En met succes! Wij ontwikkelden ons tot makers en ontwerpers van totaal interieur. En mogen ons verheugen op een groeiende, tevreden klantenkring.
Wood Creations is de optelsom van onze gedeelde visie over vakmanschap en van onze persoonlijke inbreng. Samen met de vakmannen en vrouwen die ieder hun onmisbare plaats in de ontwikkeling, het ontwerpproces, de vormgeving en in de productie van ons bedrijf hebben, vormen wij een dynamisch, innovatief bedrijf van harde werkers die stuk voor stuk van hun vak houden!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 18:00.
Zaterdag 09:00 tot 16:00.
's avonds op afspraak.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 4 merken