Profielfoto van Well-Fair BV

Well-Fair BV

Elspeterweg 30, 8071 PA NUNSPEET

Over ons

Ieder mens is anders. Voor ieder individu geldt echter dat een juiste zit- en slaaphouding van essentieel belang is om gezond te blijven en te genieten van het leven. Op deze filosofie zijn de ergonomische maatproducten van Well-Fair gebaseerd. Maatwerk en respect voor mens en gezondheid staan bij Well-Fair voorop. Daarom is bij Well-Fair geen ergonomisch(e) fauteuil of slaapsysteem hetzelfde: alle producten worden middels een exclusief inmeetsysteem op je lichaam afgestemd. Daarom ook werken zij nauw samen met een ergonomiespecialist van de Technische Universiteit en de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie. 

Well-Fair

Je lichaam verdient namelijk het allerbeste. Dit resulteert in een ambachtelijke productlijn van uitzonderlijke kwaliteit, die een bijdrage levert aan het voorkomen van kwalen zoals stijve spieren, slapeloosheid, een slechte doorbloeding en rugklachten.

Gun jezelf ook het comfort van ergonomisch verantwoorde producten en ervaar de voordelen voor jouw gezondheid.

Meetmethodiek

Tot een aantal jaar geleden werden er uitsluitend fauteuils en bedden gemaakt volgens de algemene standaard. Dit bracht Well-Fair ertoe een ergonomische lijn van zit- en slaapcomfort op maat te introduceren. In samenwerking met een technische universiteit ontwikkelden zij een unieke meetmethodiek.

Met deze methodiek worden thuis - in je vertrouwde omgeving - de twaalf ergonomische punten van uw lichaam tot in detail gemeten door onze maatspecialist. Deze maten vormen de basis voor het ontwerp van je relaxfauteuil. Vervolgens kun je in alle rust kiezen uit de volledige collectie.

Uw persoonlijke profiel voor het slaapsysteem van Well-Fair wordt vastgesteld door een aantal belangrijke ergonomische punten te meten, zoals gewicht, lengte, taille-, heup- en schouderomvang. Op basis van je body mass index (BMI) worden vervolgens uw optische lichaamskenmerken in kaart gebracht. Dit wordt vertaald in een slaapsysteem op maat, dat bestaat uit vier belangrijke componenten: een boxspring, een pocketvering matras, een topper en therapeutisch bedmateriaal.