Profielfoto van

Website

Over ons

Well-Fair

Je lichaam verdient namelijk het allerbeste. Dit resulteert in een ambachtelijke productlijn van uitzonderlijke kwaliteit, die een bijdrage levert aan het voorkomen van kwalen zoals stijve spieren, slapeloosheid, een slechte doorbloeding en rugklachten.

Gun jezelf ook het comfort van ergonomisch verantwoorde producten en ervaar de voordelen voor jouw gezondheid.

Meetmethodiek

Tot een aantal jaar geleden werden er uitsluitend fauteuils en bedden gemaakt volgens de algemene standaard. Dit bracht Well-Fair ertoe een ergonomische lijn van zit- en slaapcomfort op maat te introduceren. In samenwerking met een technische universiteit ontwikkelden zij een unieke meetmethodiek.

Met deze methodiek worden thuis - in je vertrouwde omgeving - de twaalf ergonomische punten van uw lichaam tot in detail gemeten door onze maatspecialist. Deze maten vormen de basis voor het ontwerp van je relaxfauteuil. Vervolgens kun je in alle rust kiezen uit de volledige collectie.

Uw persoonlijke profiel voor het slaapsysteem van Well-Fair wordt vastgesteld door een aantal belangrijke ergonomische punten te meten, zoals gewicht, lengte, taille-, heup- en schouderomvang. Op basis van je body mass index (BMI) worden vervolgens uw optische lichaamskenmerken in kaart gebracht. Dit wordt vertaald in een slaapsysteem op maat, dat bestaat uit vier belangrijke componenten: een boxspring, een pocketvering matras, een topper en therapeutisch bedmateriaal.