array(1) { ["path"]=> string(32) "www.well-fair.nl/bedden/levelfit" }
Partner

Well-Fair BV

Ieder mens is anders. Voor ieder individu geldt echter dat een juiste zit- en slaaphouding van essentieel belang is om gezond te blijven en te genieten van het leven. Op deze filosofie zijn de ergonomische maatproducten van Well-Fair gebaseerd.

Maatwerk en respect voor mens en gezondheid staan bij Well-Fair voorop. Daarom is bij Well-Fair geen ergonomisch(e) fauteuil of slaapsysteem hetzelfde: alle producten worden middels een exclusief inmeetsysteem op je lichaam afgestemd. Daarom ook werken zij nauw samen met een ergonomiespecialist van de Technische Universiteit en de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie. 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Well-Fair BV

LevelFit bedden

Tot nu toe waren hoog-laag bedden alleen met verstelbare lattenbodems verkrijgbaar. LevelFit maakt een grote stap voorwaarts. Dit heeft geresulteerd in een boxspring met het hoog-laag-relax-systeem.

LevelFit biedt het comfort van een boxspring, dit zorgt nu voor meer comfort en een betere slaaphouding.

Design

U bepaalt zelf de samenstelling en de bekleding van uw LevelFit. Ook over de details is goed nagedacht. Zo zul je zich nooit kunnen bezeren aan het bed, omdat het bed helemaal gestoffeerd is met de door je gekozen bekleding. Zelfs in het donker zult u altijd weten waar je bed zich bevindt, door de ledverlichting met bewegingsmelder en lichtsensor. De draadloze afstandsbediening met zaklamp en verlichte toetsen zorgen ervoor dat je zelfs in het donker het bed altijd kunt bedienen.

Stofzuigen of het opmaken van de LevelFit wordt een fluitje van een cent, doordat LevelFit in hoogte verstelbaar is. En wil je een boek lezen of je favoriete tv-programma zien? Dan zorgt de afstandsbediening ervoor dat je in een handomdraai in de relax-stand ligt.

Slapen op niveau

Meer lezen over
'LevelFit bedden'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.