Profielfoto van Weinor BV

Weinor BV

Anthonie Fokkerstraat 43 3772 MP   Barneveld

Over ons

Weinor behoort tot de de marktleiders betreffende hoogwaardige terrassystemen en is al ruim 50 jaar succesvol in deze markt. De sleutel tot dit succes zit hem in de combinatie van uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service.

En dat al sinds 50 jaar...

Als een internationaal opererend bedrijf biedt weinor de beste kwaliteit „Made in Germany“. Al onze producten worden in Duitsland geproduceerd en vervaardigd.

Op ons hoofdkantoor in Keulen zijn op 21.000 vierkante meter 160 medewerkers werkzaam. De productie in Möckern is 9.900 vierkante meter groot en daar zijn 61 medewerkers werkzaam.

Onze medewerkers zijn de basis voor ons bedrijf. Daarom doen we er veel aan om te zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt en het personeelsverloop laag is. Zo ligt bijvoorbeeld het combineren van werk en gezinsleven ons nauw aan het hart. Niet voor niets worden wij door de stad Keulen als een “familie vriendelijk bedrijf” aangewezen.

Aangesloten bij

Artikelen

meest recent

Zonneschermen

Sinds jaren staat weinor voor consequente innovatie op het gebied van zonwering design en technologie. Met de niewue generatie zonneschermen zet weinor wederom geheel nieuwe maatstaven neer. Drie aspecten staan daarbij op de voorgrond: design, comfort en techniek. De nieuwste knikarmschermen van weinor definieren het concept "Zonwering" nieuw: Gemeenschappelijk voor deze schermen is een adembenemend ontwerp dat voor stijlvolle accenten op de gevel zorgt. Baanbrekende innovaties zoals de zware weinor Longlife arm en LED-verlichting met warm dimbaar licht vormen het innovatieve equivalent op technisch vlak.  Meer sfeerimpressies vindt u op onze website www.weinor.nl. Neem ook eens een kijkje in onze ruime showroom in Barneveld. Voor informatie over onze producten en onze vakhandelaren kunt u altijd contact met ons opnemen: tel. 0342-490838 / email: showroombarneveld@weinor.de.

Weinor BV

Terrasoverkappingen

Terrasplezier tot ver in de herfst - met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u goed beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen zonder problemen buiten blijven staan. Deze glazen terrasoverkapping overtuigt door een elegeante constructie, een prachtig design en een hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor diverse type huizen en eisen. De weinor Terrazza is volledig uit te bouwen tot een Glasoase. Er is keuze uit flexibele en vaste glazen wanden. Naast een glazen terrasoverkapping heeft weinor ook een aantal textiele terrasoverkapping in haar assortiment. De Plaza Home en Plaza Home Sunset zijn bijzonder geschikt voor windgevoelige plaatsen. Voor het overkappen van grote oppervlakken is de Plaza Pro de juiste keuze. Laten we het vouwdak van weinor niet vergeten, de PergoTex. De PergoTex beschermt in gelijke mate tegen zonlicht en regen, net als het dak van een cabriolet. Meer sfeerimpressies vindt u op onze website www.weinor.nl. Neem ook eens een kijkje in onze ruime showroom in Barneveld. Voor informatie over onze producten en onze vakhandelaren kunt u altijd contact met ons opnemen: tel. 0342-490838 / email: showroombarneveld@weinor.de.

Weinor BV

Glazen wanden

Weinor heeft een tal van glazen wanden die een terrasoverkapping om toveren tot een complete glasoase. De glazen wanden zijn niet alleen onder de weinor terrasoverkapping Terrazza, Terrazza Plus en Plaza Pro te bouwen, maar zijn ook geschikt voor balkons of bestaande overkappingen. Diverse combinaties zijn mogelijk, vaste wanden en flexibele wanden. De soepel lopende schuifwand van weinor: W17-c, makkelijk gaat het niet! Dankzij de primium garnituur technologie kan de soepel lopende schuifwand van weinor zeer gemakkelijk worden verplaatst en indien nodig worden vergrendeld. Deze schuifwand overtuigd door haar comfort en gemak. De ideale oplossing voor balkons en loggia's is de comfortabele schuifdraaiwand: w26-c. De comfortabele schuifdraaiwand van weinor draait op slechts een kleine geleiderrail. De glazen wanden worden heel gemakkelijk naar de zijkant geschoven of om de hoek geschoven en ruimtebesparend in de parkeerpositie gedraaid. Wilt u maximale vriheid in planning en gebruik? Dan is de multicomfort-vouwwand van weinor wat u zoekt. Deze wand markeert een enorme sprong voorwaarts in de vouwwand techniek. Door haar superieure technologie laat ze zich vlak of in v-positie verschuiven en is het mogelijk overal een opening te creeëren.  Meer sfeerimpressies vindt u op onze website www.weinor.nl. Neem ook eens een kijkje in onze ruime showroom in Barneveld. Voor informatie over onze producten en onze vakhandelaren kunt u altijd contact met ons opnemen: tel. 0342-490838 / email: showroombarneveld@weinor.de.

Weinor BV
Bekijk alle 3 artikelen