Profielfoto van Voku Amstelveen

Voku Amstelveen

Zetterij 1, 1185 ZZ Amstelveen
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Wij verkopen o.a. de volgende merken

Hierbij een overzicht van de diverse fabrikanten/merken die op Wonen.nl met artikelen vermeld staan. Je kunt bij deze merken veel inspiratie opdoen. Alle informatie staat bij elkaar om tot je ideale droomhuis te komen.

Ook vind je bij veel merken een overzicht van een verkooppunt waardoor je altijd een showroom in de buurt kunt bezoeken.

Fakro

De Ren 34 34
6562 JK  Groesbeek

’t Mooiste licht in ieder huis via een FAKRO dakraam

Meer informatie

Ittalum

Driebanweg 31
1607 ML  HEM

Dé specialist in schuifbare terrasoverkappingen!

Meer informatie

Solarlux

Marie Curiestraat 2
7442 DP  Nijverdal

Het bedrijf Solarlux is een productiebedrijf van glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing voor nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Met tientallen jaren ervaring en topkwaliteit ´Made in Germany´ weet Solarlux al jaren wat de ultieme woonbeleving is: transparantie en openheid verbinden binnen en buiten maximaal. Voor particuliere klanten in Nederland werkt Solarlux nauw samen met gecertificeerde partners die het hele traject van advies tot montage verzorgen.

Meer informatie

Overige Merken

Hierbij een overzicht van diverse andere merken waarvan de producten ook op de Nederlandse markt te vinden zijn. Veel van deze merken zijn ook terug te vinden in de showrooms van de Verkooppunten.

Novoferm

Palazzo Veranda

Eindhoven

weru