Profielfoto van VloerOnline

VloerOnline

Markerkant 1120, 1316 AH Almere

Over ons

Bent u op zoek naar een topmerk laminaat, parket of pvc-vloer? VloerOnline is sinds 2004 een gevestigde en bekende naam op internet als online leverancier van kwaliteitsvloeren. Sinds 2010 kunt u ook langs bij een 300 m² ruime showroom in Almere. VloerOnline is met meer dan 1500 verschillende dessins, dé online en offline vloerenwinkel van Nederland. VloerOnline staat bekend als servicegerichte totaalleverancier op het gebied van vloeren.

Van parketvloeren tot laminaatvloeren

VloerOnline is leverancier van parketvloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren van diverse kwaliteitsmerken. Het assortiment biedt iets voor ieder type woonstijl en voor ieder budget. Voor parket kunt u kiezen uit het klassieke legsysteem of het meer moderne kliksysteem. Alle parketdelen zijn gefabriceerd uit ecologisch verantwoorde houtsoorten. Als u een voorkeur heeft voor een laminaatvloer dan heeft u een enorme keuze uit verschillende merken, patronen en kleuren. Ook heeft VloerOnline goed ingespeeld op de toenemende interesse in pvc-vloeren. Deze vloeren zijn slijtvast en geluiddempend en bovendien makkelijk te reinigen zijn. Er zijn pvc-vloeren met dessins en structuren die aan origineel hout doen denken, maar ook vloeren die eruitzien alsof ze van steen zijn gemaakt. Bij VloerOnline vindt u tevens smaakvolle sierplinten, karpetten, ondervloeren en deurmatten.

Naast groot assortiment een goede service

Of u nu online naar een nieuwe vloer zoekt of u brengt een bezoekje aan de showroom in Almere, VloerOnline staat garant voor goede informatie en perfecte service. De website is geheel vernieuwd en nu nog overzichtelijker. U vindt bij ieder type vloer en iedere variant duidelijke productomschrijvingen. De deskundige medewerkers in de showroom zijn bijzonder vriendelijk en ter zake kundig. Ze beschikken over veel kennis en kunnen u dan ook goed adviseren naar de juiste vloer. Naast vloeren bieden ze ook extra diensten, zoals renovatie van trappen en een snelle en kundige legservice, voor als u zelf geen tijd heeft om uw vloer te leggen. Een nieuwe vloer is een behoorlijke investering en belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Als u voor 500 euro of meer bestelt, dan krijgt u geen verzendkosten berekend. U ziet vooraf per vloer en product exact vermeld wat de levertijd is, zo kunt u uw verbouwingsplannen nauwkeurig plannen.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Floorify - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken