string(1) "b"
Profielfoto van Vivafloors

Vivafloors

Postbus 64, 7470 AB Goor

Over ons

"Meer dan een mooie vloer, een vloer voor het leven". Mooie pvc vloeren in houtstructuur en betonlook van zeer goede kwaliteit.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs.

Vloeren van VivaFloors maken voor u de keuze een stuk eenvoudiger.

VivaFloors levert hoogwaardige PVC vloeren en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. VivaFloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een VivaFloor “een vloer voor het leven is”.

Mocht u kiezen voor een vloer van VivaFloors dan kiest u u een kwalitatief hoogwaardige vloer voor een passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Om dit te bewerkstelligen moeten VivaFloors en haar dealers zich houden aan strenge voorwaarden. Dat kan alleen als VivaFloors waarmaakt wat we u beloven; u mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak.

Aangesloten bij