Profielfoto van Van der Zandt Keukens-Interieurs

Van der Zandt Keukens-Interieurs

Plantsoen 5, 6701 AS Wageningen

Over ons

Al meer dan 25 jaar is Van der Zandt keukeninterieurs als de keukenexpert in Wageningen gevestigd.

Van der Zandt Keukeninterieurs

Welkom bij Van der Zandt Keukens in Wageningen

 

Niet zomaar een keuken...

Al meer dan 25 jaar is Van der Zandt keukeninterieurs als de keukenexpert in Wageningen gevestigd. Dé keukenspeciaalzaak als het gaat om ontzorging, bijzondere wensen en persoonlijke benadering.

(Eigenaar) Arnaud van der Zandt en zijn team staan dagelijks klaar om met u de keuken samen te stellen afgestemd op uw wensen en gebruik. Door een zeer ruim assortiment en producten, ontwerpen zij de gewenste keuken. Door gebruik van een bijzonder 3D computer systeem ontwerpen wij een volledige en juiste voorstelling van uw nieuwe keuken. Geheel fotorealisctisch en in kleur.

U bent bij ons aan het juiste adres voor de levering en montage van een komplete keuken, maar wij verzorgen ook uw keukenrenovatie. Zijn de apparaten niet meer van deze tijd of kiest u enkel voor vervanging van een werkblad? Van der Zandt keukeninterieurs heeft de vakmensen die gespecialiseerd zijn om u in de breedste zin te kunnen adviseren.

Door gebruikmaking van eigen vakmensen en sterke vakpartners realiseren wij vanaf sloop tot en met het kookklaar opleveren van uw keuken. Ook wanneer hierbij wand-, plafond en vloerafwerking gewenst is.

Wij heten u van harte welkom in onze moderne showroom in het centrum van Wageningen.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag - Donderdag: 09.30 tot 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 tot 18.00 uur
Vrijdagavond: 19.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 tot 16.00 uur

Telefoon: 0137 423674

Merken

Verkoopt de volgende merken
Damixa - Falmec - Quooker - Wave - 
Bekijk de artikelen van deze 4 merken