Van der Zandt Keukens: vakkennis en gezelligheid

Al meer dan 30 jaar is Van der Zandt keukeninterieurs als de keukenexpert in Wageningen gevestigd. Ontzorging, bijzondere wensen en persoonlijke benadering.

Showroom vol keuzemogelijkheden

Arnaud constateert dat het uiterlijk van de keuken in de loop der tijd steeds belangrijker geworden is: “Vroeger was een keuken puur bedoeld om in te koken. Nu wil men ook samenkomen met vrienden en familie in een gezellige keuken, die er goed uitziet en aansluit bij alle kookbehoeftes. Daarom is het aanbod in keukenland enorm toegenomen. Vroeger zag je bijvoorbeeld in het assortiment de keuze uit één conventionele oven en één heteluchtoven. Als je geluk had, kon je daarbij kiezen uit een bruine en witte versie. Het zelfde geldt voor kookplaten, koelkasten en werkbladen. Als je ooit eens de vraag kreeg voor een granieten blad, liet je dit bij de steenhouwer om de hoek maken. Dit is vandaag de dag wel anders. De consument weet wat hij wil en wil keuzes kunnen maken. Die keuzes bieden wij in onze onlangs volledig vernieuwde showroom. Ons belangrijkste keukenmerk is Selectiv. Dit is ons eigen label met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarnaast werken we graag met het Duitse merk Schüller. De keukens kunnen we voorzien van de meest moderne apparatuur van merken als Siemens, Miele, AEG, Atag, Smeg, Liebherr, Novy en Neff. Om het plaatje compleet te maken, hebben we een ruim assortiment aan werkbladen.”

Alles voor een tevreden klant

“In al die jaren heb ik nog nooit dezelfde keuken verkocht”, vertelt Arnaud verder. ‘Dat vind ik het allerleukste aan ons vak. Een keuken is een individuele aankoop, waarbij iedereen weer andere wensen en eisen heeft. Wij begrijpen dat als geen ander en onze dienstverlening houdt niet op nadat een keuken verkocht is. Sterker nog: dan begint het pas. De montage en nazorg is voor ons minstens zo belangrijk. Om die reden bezoeken we de klant altijd zelf na de oplevering. Dan nemen we een klein cadeautje mee, wordt de werking van alle apparatuur uitgelegd en geven we advies over het onderhoud van het werkblad. Dit wordt altijd erg gewaardeerd en het doet ons nog dagelijks veel plezier als we zie hoe gelukkig mensen met hun nieuwe keuken zijn.” Om dit nog eens te onderstrepen, ontving Van der Zandt keukens onlangs van de MHK Group, Europees marktleider voor MKB-keukenvakhandelaren met 2600 partners en aanwezigheid in acht Europese landen, het keurmerk ‘Uw KeukenSpeciaalzaak 2019’. Hiermee bewijst de Wageningse keukenspeciaalzaak niet alleen vakmanschap te bieden, maar ook werkelijk naar de consument te luisteren.