Profielfoto van Tiger Nederland BV

Tiger Nederland BV

Winde 3 5667 AX  GELDROP

Over ons

In het optimisme van de jaren vijftig richtten in 1950 twee Eindhovenaren, de heren Van Kempen en Nijhuis het bedrijf Tijger Plastics op. Ze ontwikkelden methodieken om bruikbare producten uit kunststoffen te maken. De handige kunststof producten van Tijger werden al snel een begrip. Het assortiment was breed: van fietshandvatten tot zeepbakjes, van kraanslangetjes tot buffers en haakjes. De belangstelling voor de artikelen was zo groot dat het bedrijf al snel uit haar jasje groeide. In 1955 werd de locatie in Eindhoven ingeruild voor het industrieterrein aan de Winde in Geldrop waar het bedrijf nog altijd is gevestigd. In 1956 heeft Tiger de stap naar het buitenland gemaakt en inmiddels heeft Tiger verkooppunten in bijna alle Europese landen en Japan.

Profiel Tiger

Innovatief
In het begin van de jaren negentig groeide de belangstelling voor meer verfijnde ontwerpen van met name metaal. Tiger speelde op de ontwikkeling in en kwam al snel met de eerste metalen accessoirelijn op de markt. Tiger heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige badkamerartikelen op basis van de laatste trends in vormen en materialen. Naast badkameraccessoires en -meubels biedt Tiger complete badkamerinrichtingen aan, waarbij alle producten qua design volledig op elkaar zijn afgestemd.

Wellness
In onze hectische maatschappij is de badkamer bij uitstek een plek om heerlijk te ontspannen. Met een verkwikkend bad of een stevige douche kan iedereen de stress van een drukke dag van zich laten afglijden. Maar het is ook plezierig om de dag te kunnen beginnen in een comfortabele badkamer. Een badkamer die je persoonlijkheid uitstraalt met mooie accessoires. Een badkamer met een eigen signatuur. Laat je door Tiger inspireren.......

Artikelen

meest recent

Tigerfix

Je badkamer verfraaien met Tiger accessoires was nog nooit zo eenvoudig. Muurplaat plaatsen, lijmcartridge aandrukken, half uurtje wachten en het accessoire plaatsen. Zo simpel is het! Wil je geen gaten boren in je nieuwe badkamertegels, zeker niet in natuursteen of grote tegels? Dan is Tigerfix de oplossing! Extra voordeel van Tigerfix is dat het muurplaatje eenvoudig, zonder beschadigingen, te verwijderen is. Door het muurplaatje te verhitten met een verfföhn, haal je het zo van de tegel af. Handig bij huurwoningen, verhuizen of gewoon wanneer u niet wilt boren!

Tiger Nederland BV
Bekijk alle 19 artikelen