Profielfoto van Superstoel

Superstoel

Oud Eemnesserweg 5 J, 3741 MP Baarn

Over ons

Heb je je ooit afgevraagd hoe we kwamen naar stoelen van onberispelijke designs en ontelbare variaties gebruiken? Het was Charles en Ray Eames, die samen de verschillende ontwerpen van kantoor-en lounge stoelen die we nu gebruiken ontwikkeld. Zij waren de grondleggers van de modern chairs wiens ontwerpen zijn nog steeds niet vervaagd. Volksmond bekend als Ray Charles Eames, ze pionierde een soort revolutie in de meubelindustrie. Zij waren de erfenissen die de wereld iets dat voorafgaand aan zijn tijd was gaf. De ontwerpen werden ergens ontwikkeld rond 1940 dat is ongeveer 70 jaar vóór en de wereld is nog steeds vasthouden aan hen. Hun ontwerpen werden niet beperkt tot slechts een paar typische soorten stoel, maar zijn toegepast op alle verschillende categorieën van stoelen sindsdien. Van lounge stoelen tot modern dining chairs en van bureaustoelen tot sofa's, Charles Eames chair is het perfecte accent stuk voor alle soorten instellingen.

Superstoel

Superstoel volgt hun voetsporen treden en proberen om die formulieren recreëren met het assortiment van stoelen. Ze zijn gemaakt van dezelfde techniek en vormgeving die is ontwikkeld door de legendarische zieners. Onze categorie meubels volgt een zorgvuldige technische specificaties en toezicht door een aantal van de meest ervaren geesten in deze business.

Dus blader door de winkel en hebben een schattig en eeuwige meubel op een gemakkelijkere manier voor een stijlvol interieur. Superstoel biedt de beste koop in Europa.