Partner

Superstoel

Heb je je ooit afgevraagd hoe we kwamen naar stoelen van onberispelijke designs en ontelbare variaties gebruiken? Het was Charles en Ray Eames, die samen de verschillende ontwerpen van kantoor-en lounge stoelen die we nu gebruiken ontwikkeld. Zij waren de grondleggers van de modern chairs wiens ontwerpen zijn nog steeds niet vervaagd.

Volksmond bekend als Ray Charles Eames, ze pionierde een soort revolutie in de meubelindustrie. Zij waren de erfenissen die de wereld iets dat voorafgaand aan zijn tijd was gaf. De ontwerpen werden ergens ontwikkeld rond 1940 dat is ongeveer 70 jaar vóór en de wereld is nog steeds vasthouden aan hen.

Hun ontwerpen werden niet beperkt tot slechts een paar typische soorten stoel, maar zijn toegepast op alle verschillende categorieën van stoelen sindsdien. Van lounge stoelen tot modern dining chairs en van bureaustoelen tot sofa's, Charles Eames chair is het perfecte accent stuk voor alle soorten instellingen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht superstoel.nl

Schommelstoel

De Eames RAR van Superstoel is een grappig, maar ook zeer functioneel ontwerp van één van onze favoriete designers. De RAR stoel van Eames staat voor Rocking Armchair Rod. En dit is direct de beroemdste schommelstoel ter wereld. De Superstoel schommelstoel heeft een speelse uitstraling, maar is behalve dat ook erg functioneel.

Van hun klanten krijgen ze bij Superstoel vaak de reactie dat kinderen de stoel erg leuk vinden om op te schommelen en dat ouderen de stoel juist erg gemakkelijk vinden om uit op te staan. En dat een moeder met baby op een prettige manier kan ontspannen in deze innovatie van design.

Eames RAR Schommelstoel

RAR Rocker Armchair Rodbase schommelstoel met armkuipDeze kuipjes zijn er in diverse kleuren. Alles is op voorraad levertijd drie werkdagen.
Afmetingen: h=69 cm, b = 62 cm, zithoogte = 41 cm
Prijs: € 129,00

Kleuren schommelstoel

- zwarte kuip met metalen onderstel
- witte kuip met metalen onderstel
- groene kuip met metalen onderstel
- rode kuip met metalen onderstel
- blauwe kuip met metalen onderstel

Meer lezen over
'Schommelstoel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.