Profielfoto van Stijn's Slaapstudio

Stijn's Slaapstudio

Opwettenseweg 81, 5672 AG NUENEN

Over ons

Wij zijn Stijn, Sandra en Ans; de drie slaapspecialisten van Stijn's Slaapstudio. Als u bij ons binnen stapt komt u minimaal één van ons tegen; 6 dagen in de week!   Waarom Stijn's Slaapstudio? Wij houden het erg transparant. Aan tafel, onder het genot van een kop koffie of thee, bespreken wij die punten die u belangrijk vindt en waar een oplossing voor moet komen, stap voor stap.U geeft aan waar het matras of bed aan moet voldoen en wij zorgen voor het bijpassend advies. Dat houdt ook in dat u dan weet uit welk materiaal het bed bestaat met al z’n voor- en nadelen. Gewoon eerlijke praat; persoonlijk en deskundig. Pas als alles in kaart gebracht is gaat u bedden testen.

 

Stijn's Slaapstudio

Tijd voor het matras of bed dat het beste bij u past. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u beter slapen garanderen: zodra u bij ons een boxspring, waterbed, matrassen met bodems of andere complete slaapsystemen koopt, dan krijgt u bij ons Slaapgarantie!

Dit houdt in dat u 3 maanden de mogelijkheid heeft om éénmalig van slaapsysteem te ruilen met verrekening van de nieuwprijs m.a.w. is het nieuwe slaapsysteem duurder dan betaald u het prijsverschil bij, is het nieuwe slaapsysteem goedkoper dan krijgt u het prijsverschil contant terug. Bent u zeker van uw aanschaf en heeft Slaapgarantie voor u géén toegevoegde waarde dan krijgt u bij ons korting. Uniek in Nederland! 

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 5 artikelen

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 1 merken