Partner

Sierhekwerken Verbruggen Noord Holland

Een sierhekwerk is een mooie aanwinst voor uw tuin én de uitstraling van uw huis. Het is een duurzaam en statig product en zorgt voor een veilig thuis.

Website
algemene informatie

Over Verbruggen Sierhekwerken

Een sierhekwerk is een mooie aanwinst voor uw tuin én de uitstraling van uw huis. Natuurlijk wilt u het liefst dat het hekwerk goed bij uw tuin en huis past, maar ook bij uw eigen stijl. Een sierhekwerk met perfecte kwaliteit en duurzaamheid. Dit is de norm bij Sierhekwerken Verbruggen!

Maatwerk
Alles wat wij maken is maatwerk. Wij gaan in gesprek met u, luisteren naar uw wensen en bekijken waar het hekwerk moet komen. Gaat het om een hek langs de (voor)tuin, wilt u een hekwerk met een looppoortje, gaat het om een poort die eventueel automatisch geopend en gesloten moet kunnen worden?

Nadat wij naar uw wensen geluisterd hebben en een goed beeld hebben van de situatie, gaan wij voor u een sierhekwerk op maat ontwerpen. Als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, beginnen wij met het maken van uw hekwerk. Dit gebeurt allemaal in onze werkplaats.

Perfecte Kwaliteit
Zodra het hekwerk klaar is, krijgt het een uitstekende behandeling. Het hek wordt gegalvaniseerd en dubbellaags gepoedercoat in een RAL kleur naar wens. Door het sierhekwerk 2 lagen poedercoating te geven wordt het een duurzaam hekwerk dat jaren mee gaat!

Wilt u meer weten?
Wilt u meer informatie of wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@sierhekwerkenverbruggen.nl of bel naar 0223-522874. Wij helpen u graag verder!

Werkgebied
Wij komen langs voor onze producten in Noord-Holland, Friesland en een deel van Zuid-Holland en Utrecht.

artikelen

Balkonhekwerk

Een balkonhekwerk zorgt in eerste instantie natuurlijk voor een veilige situatie, maar bij ons kunt ...

Stalen binnendeuren

Strakke stalen binnendeuren met glas zorgen voor een stoere en industriële look. Geheel naar wens e...

Toon alle 4 artikelen
collecties
contact
Kruiswijk 5
1761 AR Anna Paulowna

0223522874RECENSIES
CONTACT
Kruiswijk 5
1761 AR Anna Paulowna

0223522874