Automatische Poort

Wat is er luxer dan een poort die automatisch open gaat als u thuiskomt?

Automatische Poort van Verbruggen Sierhekwerken

Wat is er luxer dan een poort die automatisch open gaat als u thuiskomt? Of dat u vanuit huis de poort kunt openen voor vrienden of familieleden die bij u op visite komen? Ook biedt het een stukje veiligheid, want u kunt vanuit huis bepalen wie u wel of niet toelaat op uw erf.

Als u kiest voor een automatisch sierhekwerk, zijn er verschillende mogelijkheden en opties. Deze zullen wij hieronder kort bespreken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Automatische opties
Er zijn verschillende oplossingen voor een automatische poort. Zo kunt u gebruik maken van een grondlus, een afstandsbediening, een intercom, tijdklok of is het mogelijk om te bellen naar uw hekwerk voor het openen. In overleg zullen wij bespreken wat voor u de beste optie is.

Soorten motoren
Ook is er keuze in het soort motor voor uw poort. Er zijn bovengrondse en ondergrondse motoren. Ter plaatse, en in overleg, zullen wij gezamenlijk deze keuze maken. Wilt u graag een schuifpoort? Wij hebben ook schuifmotoren!

Maatwerk
Al onze hekwerken en automatische hekwerken worden op maat gemaakt. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen op te nemen en de situatie te bekijken waar het hekwerk moet komen. Vervolgens maken wij een ontwerp en dit bespreken wij nogmaals. Wanneer u helemaal tevreden bent zullen wij uw hekwerk gaan realiseren.

Plaatsen binnen 1 dag
Het is bij ons mogelijk om uw (automatische) poort te plaatsen binnen een dag. Wij zorgen er dan voor dat uw hekwerk in onze werkplaats al helemaal gemonteerd wordt in de fundering. Inclusief eventueel metselwerk voor uw poort. Wanneer het hekwerk dan geplaatst kan worden, wordt het ‘kant en klaar’ afgelverd bij u en plaatsen wij uw poort. Zo kunt u snel genieten uw hekwerk!

Werkgebied
Wij komen langs voor onze producten in Noord-Holland, Friesland en een deel van Zuid-Holland en Utrecht.