Sierhekwerk

Wij maken alle soorten sierhekwerken en poorten. Van lage tuinhekken tot prachtige toegangspoorten voor uw oprit. Bij ons is alles mogelijk!

Sierhekwerken

Een sierhekwerk is een prachtige manier om te gebruiken om uw tuin te definiëren. Of het nu gaat om een laag tuinhek of een grote poort, of een combinatie van beide, wij hebben overal een oplossing voor. 

Heel veel mogelijkheden
Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van sierhekwerken. Wij maken alles in onze eigen werkplaats. Daarom kunt u bij ons terecht met al uw wensen. Ook kunt u zelf kiezen in welke RAL kleur u uw hekwerk wilt hebben. Zo past het altijd perfect bij uw huis en tuin. 

In uw eigen stijl
Wilt u een sierhekwerk met krullen voor een romantische stijl? of houdt u meer van een strak en moderne uitstraling? Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en om uw wensen te kennen. Vervolgens maken wij een ontwerp voor uw hekwerk met een offerte. 

Foto's
Wilt u graag inspiratie opdoen, of weten wat wij allemaal al gemaakt hebben? kijk dan op www.sierhekwerkenverbruggen.nl/fotoboek 

Automatische poort
Ook kunnen wij uw poort automatisch maken. Hier zijn ook weer heel veel verschillende mogelijkheden. Wij zullen in overleg met u de voor u handigste mogelijkheid bespreken.

Wilt u meer informatie? of bent u benieuwd naar onze andere producten? kijk op www.sierhekwerkenverbruggen.nl of mail naar info@sierhekwerkenverbruggen.nl

Bellen of appen mag natuurlijk ook! Dan zijn wij bereikbaar via 06 51 32 52 92.

Wij helpen u graag verder en horen graag van u!