Profielfoto van Select Windows

Select Windows

De Compagnie 7, 1689 AG Zwaag

Over ons

Select Windows is een producent en leverancier van kunststof kozijnen, maar levert en plaatst ook dakkapellen, veranda’s, vouwwanden, balkonbeglazing, garagedeuren en zonwering.

Select Windows


Met een eigen fabriek in kunststof kozijnen en een landelijk netwerk van partners bedienen we de consumentenmarkt. Hierbij richten we ons voornamelijk op particuliere eigen woning bezitters en VvE’s.

In de eigen moderne fabriek in Noord Holland worden kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien geproduceerd op basis van Schüco profielen. Onze kozijnen hebben een unieke uitstraling en maken wij op maat en passend bij de stijl van uw woning.

Select Windows partners
De Select Windows partners zitten verspreid over heel Nederland. Zo zit er altijd een partner bij u in de buurt. Allen zijn het sterke ondernemers die vanuit hun eigen rayon en onder hun eigen bedrijfsnaam werken. Zij kopen hun kozijnen rechtstreeks bij onze fabriek in en kunnen rekenen op onze ondersteuning op vele vlakken. Wij ontzorgen hen op zo’n manier dat zij zich kunnen richten op hun core business: adviseren, leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die uw woongenot verhogen en uw woning verbeteren.

Showrooms vol wooninspiratie door heel Nederland!
De partners komen vrijblijvend bij u langs voor woonadvies op maat en het inmeten van de producten. Ook beschikt iedere partner over een moderne showroom waar alle producten en noviteiten te bewonderen zijn. Wanneer u alles wilt weten over onze producten, kunt u bij de Select Windows partner bij u in de buurt terecht. Zij helpen u graag verder.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Showrooms

laatst toegevoegd
's profielfoto

's profielfoto

's profielfoto

's profielfoto

's profielfoto

's profielfoto

's profielfoto

's profielfoto

Ontdek de 21 showrooms