Partner

Select Windows Hoofdkantoor

Met producten van Select Windows haal je letterlijk en figuurlijk iets beters in huis. De vele voordelen zorgen voor nog meer comfort, veiligheid en energiebesparing en verhogen het woongenot en de waarde van je huis. Select Windows heet niet zomaar 'Select'. Voor de productie van onze kozijnen hebben wij onze leveranciers, zoals Schüco, met de grootste zorg geselecteerd. Ook andere merken zoals Hörmann, Sunflex, Pilkington en Verosol zijn met zorg geselecteerd. Gewoon, omdat wij voor u de beste producten willen.

MEER TONEN
algemene informatie

Landelijke organisatie

Select Windows is een landelijke organisatie die producten levert en monteert voor een betere woning, van kozijn tot dakkapel, van isolatieglas tot binnenzonwering. Allemaal producten die bijdragen aan uw eigen woongenot.

Via dealers bieden zij hun producten en diensten aan. Op basis van hun expertise, kennis en kunde geven onze dealers u alle informatie die je nodig hebt om uiteindelijk voor Select Windows en onze producten te kiezen. Onze dealers zorgen natuurlijk ook voor vakkundige montage en afwerking en staan altijd voor u klaar, zelfs na oplevering. Kom daarom eens naar de Select Windows dealer bij je in de buurt! Klik hier voor een overzicht van de dealers. 

artikelen

Kunststof kozijnen

Met de unieke Hollandse Hoek® kunststof kozijnen van Select Windows verbeter je je woning op ...

Dakkapel

Nieuwe dakkapel voldoet aan Bouwbesluit! Select Windows heeft een nieuwe dakkapel ontwikkeld.&nbs...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Select Windows Hoofdkantoor heeft nog geen collecties geplaatst
contact
De Compagnie 7
1689 AG Zwaag

0889722400RECENSIES
CONTACT
De Compagnie 7
1689 AG Zwaag

0889722400