Partner

Verisure

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Elke dertig seconden wordt ergens ter wereld een Verisure-systeem geïnstalleerd. Feit is dat ons huisalarm het meest favoriet van Nederland is. Dankzij onze sterke nadruk op kwaliteit en service behoren onze ruim 30.000 Nederlandse klanten tot de meest tevreden klanten in onze sector.

Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van huisalarmen en slimme huizen aanbieden.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Het meest geïnstalleerde huisalarm in Europa

Verbindig op onze eigen meldkamer met permanente bewaking, gratis controle ter plaatse door onze surveillanten en professionele installatie vormen de basiskenmerken van onze dienstverlening. Securitas Direct is in 1988 in Zweden opgericht als onderdeel van het bedrijf Securitas. In 2006 werd Securitas Direct een zelfstandige onderneming. De nadruk heeft altijd gelegen op het ontwikkelen van beveiligingsproducten en -diensten met betrekking tot particulieren en small business.

Sinds 2011 is Homesafety - is een merk van Verisure - ook onderdeel van ons geworden. Tegenwoordig is Verisure het handelsmerk in de sector consumentenproducten. Met meer dan 1,6 miljoen klanten en 6.500 medewerkers in de hele wereld zijn wij nummer één in Europa. Onze sterkste groeimarkt is Zuid-Amerika.

artikelen

Verisure Home GSM

Verisure Home GSM is een basispakket met brandpreventie, inbraakbeveiliging met fotodetector en p...

Verisure Home DUO

Verisure Home DUO is een basispakket met brandpreventie, inbraakbeveiliging met fotodetector en p...

Toon alle 6 artikelen
collecties
Verisure heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Prinsenkade 5c
4811VB Breda

08003650365


RECENSIES
CONTACT
Prinsenkade 5c
4811VB Breda

08003650365