Partner

Verisure

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarm. Elke dertig seconden wordt ergens ter wereld een Verisure-systeem geïnstalleerd. Feit is dat ons huisalarm het meest favoriet van Nederland is. Dankzij onze sterke nadruk op kwaliteit en service behoren onze ruim 30.000 Nederlandse klanten tot de meest tevreden klanten in onze sector.

Dankzij ons veilige op de toekomst gerichte platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van huisalarmen en slimme huizen aanbieden.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht verisure.nl

Verisure Start DUO

Verisure Start DUO is een basispakket met inbraakbeveiliging met fotodetector en persoonlijk alarm.

Alarmsysteem met persoonlijk alarm

De fotodetector van het alarmsysteem maakt beeldverificatie van de oorzaak van het alarm mogelijk. Als het alarm afgaat, neemt de detector een reeks foto's en stuurt die naar de meldkamer. De operator kan direct bepalen welke maatregel moet worden genomen, bijvoorbeeld het sturen van een beveiligingsmedewerker of het waarschuwen van de politie. Het systeem wordt eenvoudig via het bedieningspaneel bediend met een code, StarKey of met de Verisure App. Het magneetcontact registreert het tijdstip van binnenkomst en vertrek en kan zo worden ingesteld dat het alarm signaleert wanneer iemand het huis betreedt of verlaat. De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk alarm naar de meldkamer die u direct opbelt. Als u niet antwoordt, wordt een beveiligingsmedewerker gestuurd. Verisure Start DUO omvat meerdere functies voor het slimme huis en gebruikt standaard zowel breedband als GSM-netwerk voor verbinding met de meldkamer. Met Verisure IQontrol heeft u toegang tot My Pages en de Verisure App voor bediening op afstand en controle: U kunt controleren of het alarm is ingeschakeld, kijken welke temperatuur in huis heerst en zien wie uw huis betreedt en verlaat en op welk tijdstip. De installatie van het alarmsysteem wordt voorbereid en uitgevoerd door een professionele installateur die u ook laat zien hoe eenvoudig het is om uw alarmsysteem te bedienen. U kunt altijd uw alarmsysteem uitbreiden met meer producten en diensten.

Meer lezen over
'Verisure Start DUO'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.