Profielfoto van SaniDump Dordrecht Outlet store

SaniDump Dordrecht Outlet store

Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht

Over ons

Anders dan de naam doet vermoeden is SaniDump een sanitair speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen, het enige dat wij dumpen is de prijs! Dat is SaniDump! Merken zoals Sphinx, Grohe, Sealskin, Hans Grohe, Bruynzeel, Villeroy & Boch geven al aan dat het om topkwaliteit gaat.  Al het sanitair wordt speciaal voor u besteld bij de fabrikant. Met 17 jaar ervaring en 22 megastores door heel Nederland zijn wij de absolute marktleider in sanitair; vandaar de hoge kortingen die wij u kunnen geven. Wij geven u graag, geheel vrijblijvend, een gedegen advies en denken met u mee om uw droombadkamer samen te stellen. Onze adviseurs en tekenaars staan voor u klaar om een mooi ontwerp te maken en al uw vragen te beantwoorden. U ziet: SaniDump is al 17 jaar een betrouwbare partner voor al uw sanitair en tegels en dat tegen absolute bodemprijzen! Sanitair elders toch voordeliger gevonden? Geen probleem, SaniDump maakt er reclame mee altijd de goedkoopste van Nederland te zijn en is ook de enige die dit altijd waarmaakt! Vandaar onze slogan: ga gerust overal kijken en onthoud de prijzen goed, daarna zien we u graag terug om te bewijzen dat wij altijd de goedkoopste zijn.Check ook onze website www.sanidump.nl voor het laatste nieuws op sanitair gebied en voor nog veel meer spetterende aanbiedingen.

Sanidump

Met 22 vestigingen is Sanidump de grootste speler op het gebied van Sanitair & Tegels! Wij hebben ruim en modern opgezette showrooms vol met A-merken sanitair. 

Artikelen

meest recent
Foto : Grohe bad thermostaat

Grohe bad thermostaat

Grohtherm 2000 New badkraan is de nieuwste generatie van de meest succesvolle serie thermostatische mengkranen ooit. Het opvallende nieuwe design en de laatste GROHE technologieën staan garant voor een overheerlijke bad ervaring. En voor nog meer veiligheid, gemak en waterbesparing. De Grohtherm 2000 New badkraan past door zijn elegante verschijning in iedere badkamerstijl. Ergonomie en design zijn perfect op elkaar afgestemd. Het instellen van de waterhoeveelheid en de temperatuur is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verbeterde Grohtherm 2000 zet de nieuwe standaard voor thermostatische mengkranen. Veiligheid voorop met 100% GROHE CoolTouch® Onbezorgd genieten Kinderen vinden niets lekkerder dan spelen en spetteren in een bad. In de natste kamer van het huis schuilt alleen wel gevaar in heet kraanwater en het aanraken van een gloeiend hete badkraan. Niet alleen heet water uit de kraan, maar ook de kraan zelf kan leiden tot verbrandingen. Om dit te voorkomen is de Grohtherm 2000 New voorzien van GROHE CoolTouch®. Het stevige metalen huis van de kraan blijft altijd koud en veilig. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door koud water waardoor de buitenzijde van de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken. De kindveilige temperatuurbegrenzer (Safestop)zorgt er bovendien voor zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C gedraaid kan worden als de kinderen er op een onvoorzien moment toch aanzitten.

SaniDump Dordrecht Outlet store
Bekijk alle 9 artikelen

Merken

Verkoopt de volgende merken
Geesa - Hotbath - Pelipal - Primabad - Thebalux - 
Bekijk de artikelen van deze 5 merken