Plieger BV

Partner

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Plieger BV heeft ruim 600 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen, waaronder achttien toonzalen in Nederland, levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan onder andere installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

95 jaar Plieger

Plieger is al 95 jaar een kwaliteitsaanbieder van actuele en complete sanitaire oplossingen. Als groothandel levert Plieger naast het Plieger merk, ook sanitair van alle gerenommeerde fabrikanten. Plieger levert uitsluitend producten die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die verantwoord geproduceerd zijn.

Plieger toonzaal

Een Plieger toonzaal is een ware inspiratiebron voor het maken van de juiste keuzes op het gebied van sanitair, verwarming en tegels voor de particuliere badkamer, maar ook als het gaat om (nieuwbouw)projecten. De toonzaaladviseurs van Plieger helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Koxkampseweg 6
5301 KK ZALTBOMMEL
0418682682
post@plieger.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Koxkampseweg 6
5301 KK ZALTBOMMEL
0418682682
post@plieger.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken