Profielfoto van Plieger BV

Plieger BV

Koxkampseweg 6, 5301 KK Zaltbommel

Over ons

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Plieger BV heeft ruim 600 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen, waaronder achttien toonzalen in Nederland, levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan onder andere installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

95 jaar Plieger

Plieger is al 95 jaar een kwaliteitsaanbieder van actuele en complete sanitaire oplossingen. Als groothandel levert Plieger naast het Plieger merk, ook sanitair van alle gerenommeerde fabrikanten. Plieger levert uitsluitend producten die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die verantwoord geproduceerd zijn.

Plieger toonzaal

Een Plieger toonzaal is een ware inspiratiebron voor het maken van de juiste keuzes op het gebied van sanitair, verwarming en tegels voor de particuliere badkamer, maar ook als het gaat om (nieuwbouw)projecten. De toonzaaladviseurs van Plieger helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 1 merken

Dealers

laatst toegevoegd

Plieger Alkmaar

Ontdek de 1 dealers