Pierre & Jeanette Open Haarden

Partner

Bij Pierre & Jeanette Openhaarden vind je al ruim 26 jaar ervaring in het maken en ontwerpen van openhaarden. Ze hebben openhaarden van modern tot classic, hout, gas, schouwen van marmer of kalksteen, en plateau's op maat gemaakt en naar eigen ontwerp. Tevens heeft Pierre & Jeanette Openhaarden alles zelf in de hand, zoals het boren van gaten door middel van betonboringen, het aanleggen van een gasleiding van meterkast naar de haard, het opmetselen van de boezem, het stucken en of spachtelen ervan, het omkokeren van een dubbelwandig kanaal en het filmen van de schoorsteen doormiddel van een infrarood camera.

ALGEMENE INFORMATIE

Assortiment

Pierre & Jeanette Openhaarden heeft een groot assortiment. Zoals reparatie artikelen, artikelen voor jouw haard en natuurlijk ook open haarden. Ook verkopen ze houtgestookte haarden, gashaarden, openhaarden en schouwen. Aan reparatie-artikelen hebben ze onder meer vuurvaste lijm, kit en ruitenreiniger. Verder hebben ze ook een ruim assortiment aan haardstellen, vonkenschermen, haardplaten, stootblokken en nog veel meer.

Dealer van topmerken

Barbas
Bellfires
Contura
Castelmonte
Have
Helex
Haka
France Artisanat
Kal-Fire
Morsø
Jotul
Altech
Wiking
De Hoeken
Salamander
Oxford
Inatherm
Reny

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Oostdijk 4
3223 CB HELLEVOETSLUIS
0181321130
pierre@debyttere.nl
www.open-haarden.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Oostdijk 4
3223 CB HELLEVOETSLUIS
0181321130
pierre@debyttere.nl
www.open-haarden.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum