Profielfoto van Parketmeester Limmen

Parketmeester Limmen

Rijksweg 60, 1906 BJ Limmen
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Niet voor niets zijn wij Parketmeesters. Een goed aankoopadvies vinden wij belangrijk, maar wij willen meer voor u doen.

Over ons:

Ontdek hoe service bij ons lééft. Zo staan we altijd voor u klaar. Bijvoorbeeld voor een afspraak bij u thuis. Handig voor persoonlijk advies afgestemd op uw omgeving. We meten dan eventueel ook meteen uw vloer in. Service betekent bij ons ook passend onderhoudsadvies en antwoord op uw vragen.

Niet voor niets zijn wij Parketmeesters. Een goed aankoopadvies vinden wij belangrijk, maar wij willen meer voor u doen. Wij onderscheiden ons dan ook op vele vlakken. Doordat Parketmeester beschikt over een eigen opleidingsinstituut, slagen wij erin om van onze parketteurs échte ambachtslieden te maken die ervoor zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen. U krijgt bij ons dan ook te maken met een Erkend VakParketteur®.

Of u nu een nieuwe vloer zoekt of een onderhoudsmiddel voor uw vloer, u vindt bij ons uitsluitend kwaliteitsproducten. Speciaal geselecteerd & steevast van bekende topmerken. 

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: WWW.PARKETMEESTER.nl 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
COREtec® Floors - Floorify - WOCA - 
Bekijk de artikelen van deze 3 merken