Profielfoto van Parketmeester Schagen

Parketmeester Schagen

Witte Paal 227, 1742 LA Schagen
maandag
13:30 - 18:00
dinsdag
09:30 - 18:00
woensdag
09:30 - 18:00
donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 18:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Klitsie Parket is gespecialiseerd in het plaatsen van traditionele parketvloeren, het repareren en renoveren van bestaande parket- en plankenvloeren en beschikt over een uitgebreid assortiment laminaat en vinylvloeren. Voor een levenlang woonplezier kiest u voor Klitsie Parket! Natuurlijk goed!

PAM Klitsie Parket heeft jarenlang (sinds 1977) ervaring in advies over en het plaatsen van alle denkbare vloeren. De deskundigheid en het ambachtelijke vakmanschap van PAM Klitsie Parket zijn een begrip in de regio. Onze vloeren worden gelegd door een team van bekwame parketteurs. Middels parketmeester opleidingen en trainingen worden zij op de hoogte gehouden van de nieuwste technische ontwikkelingen in de markt.

Van standaardvloer tot individuele oplossingen
De vloer vormt het hoofdbestanddeel van het interieur en is letterlijk de basis van elke ruimte. Daarom wordt er in het kiezen van een nieuwe vloer veel tijd, geld en moeite gestoken. De vloerenadviseurs van PAM Klitsie Parket willen u daar graag bij behulpzaam zijn.

Uiteraard bieden wij een uitgebreid assortiment, met uitsluitend producten van gerenommeerde merken. Wilt u echter meer dan alleen een vloer uitkiezen? Dan bent u bij Parketmeester Schagen aan het juiste adres. Wat dacht u van een speciaal model zoals bijvoorbeeld een visgraatvloer met band en bies van brede planken met een verouderde uitstraling, of een plankenvloer afgewerkt met een pigmentbehandeling. Het is allemaal mogelijk.

Specialismen van PAM Klitsie Parket
Een van onze specialismen is het leggen van parket op vloerverwarming. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij de zekerheid bieden die u mag verwachten van een parketvloer op vloerverwarming.

Of wat dacht u van het renoveren van uw trap bijvoorbeeld deze bekleden met parket of planken? Zo maakt u het plaatje compleet.

Maar het belangrijkste argument voor ons blijft natuurlijk; Wat vindt u het mooist? En wat past het beste bij u? Wat dat betreft is het zeker dat u in de uitgebreide collectie van PAM Klitsie Parket de vloer vindt die u bevalt.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.klitsieparket.nl gevel Klitsie Parket

Aangesloten bij