Profielfoto van Omsels Slaap-Woonadviseurs BV

Omsels Slaap-Woonadviseurs BV

Raadhuisstraat 7, 5981 BA Panningen
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de slaperbranche en is dan ook het adres voor een goed slaapadvies! In onze showroom van ruim 1000m2 staan alle bekende merken

Wie zit er achter het bedrijf Omsels Slaap- en Woonadviseurs

Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de slaperbranche en is dan ook het adres voor een goed slaapadvies! In onze showroom van ruim 1000m2 staan alle bekende merken en ons huismerk overzichtelijk gepresenteerd, onder het genot van een kopje koffie zullen onze verkoopadviseurs samen met u proberen de ultieme slaapoplossing te vinden, onze slogan is dan ook "Wij hebben een slaapoplossing voor iedereen". Mocht onverhoopt blijken dat de keuze die we samen gemaakt hebben niet de juiste is dan lossen we dit in goed overleg met u natuurlijk op, want wij zijn pas tevreden als u dat bent! Het is tenslotte niet zo belangrijk welk bed u koopt maar WAAR u het bed koopt! Omdat we ook gespecialiseerd zijn in woningstoffenring kunt u de complete slaapkamer metamorfose bij ons laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen,verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen. Dus op 1 plaats met 1 aanspreekpunt alles tot in de puntjes laten regelen dat is wat wij voor u doen tot in detail ! Wij zien uw bezoek aan onze showroom met belangstelling tegemoet: Fam. Omsels en medewerkers.

onze Vloeren

We hebben een complete collectie vloeren o.a. tapijt, vinyl, marmoleum, pvc en laminaat voor zowel voor huishoudelijk gebruik maar ook projectgeschikt. We werken met alle bekende merken samen en alle vloeren worden door onze eigen stoffeerders vakkundig gelegd! Ook de werkzaamheden aan de ondervloer zoals egaliseren wordt door ons verzorgd en het verwijderen van de oude vloer behoort ook tot de mogelijkheid. Via onderstaande sites kunt u alvast een indruk opdoen:

We zijn nu dealer van Coretec pvc clickvloeren de nieuwste revolutie in harde vloeren! De Coretec vloeren combineren de hoge krasweerstand van pvc met het makkelijk leggen van een laminaatvloer dmv de clickverbinding. De vloer heeft een extra onderkant van kurk wat zorgt voor een akoestische geluidsdemping, de vloer is 100% watervast en kan direct op alle ondervloeren geplaatst worden!

 

Andere tijden op afspraak! wij adviseren u om v.t.v. een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs zodat u er zeker van bent dat u de aandacht krijgt die u verdiend en wij u een advies op maat kunnen geven!

of neem contact met ons op

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.omsels.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
COREtecĀ® Floors - Equilli - Sofiben - Veldeman Bedding - 
Bekijk de artikelen van deze 4 merken