Omsels Slaap- en Woonadviseurs

Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf met meer dan 78 jaar ervaring in de slapenbranche en is dan ook het adres voor een goed slaapadvies!

16 December 2018

In de grote en mooi ogende showroom van ruim 1000m2 staan alle bekende merken en het huismerk overzichtelijk gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie zullen de ervaren verkoopadviseurs samen met u proberen de ultieme slaapoplossing te vinden, onze slogan is dan ook "Wij hebben een slaapoplossing voor iedereen."

Omdat we ook gespecialiseerd zijn in woningstoffering kunt u de complete slaapkamermetamorfose bij ons laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen,verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen. Dus op 1 plaats met 1 aanspreekpunt alles tot in de puntjes laten regelen dat is wat wij voor u doen tot in detail ! Wij zien uw bezoek aan onze showroom met belangstelling tegemoet: Fam. Omsels en medewerkers. Maatwerk Maatwerk is voor ons de standaard in de ruimste zin van het woord. Wij maken een voorstel geheel op maat wat betreft budget, ligcomfort, afmetingen kast en bed, stoffering, levertijd etc.

Merken

Wij zijn geen "merkverkopers" die een marketingverhaal van een leverancier moeten verkopen, maar verkopen alleen merken waarvan wij vinden dat ze een toegevoegde waarde leveren tegen de juiste prijs. De Omsels Dreamcollectie is een collectie die speciaal voor ons gemaakt wordt en waar wij onze jarenlange ervaringen in verwerkt hebben! Het uitgangspunt voor de ontwikkeling van deze collectie was om de beste slaapproducten te maken voor een betaalbare prijs en waar slaapcomfort, kwaliteit, maatwerk,service, garantie en een snelle levertijd centraal staan! Daarom werken wij met deze collectie alleen met kleine Nederlandse en Belgische fabrieken die bovenstaande uitgangspunten kunnen waarborgen! Verder  werken wij met een aantal fabrikanten die nog unieke kwaliteitsproducten maken : Swissflex, Kreamat, Ubica, Geltex-Inside,Polypreen, Preston, Norma, Victus Beds of Sweden, Nolte, Staud en Ubica.

Omsels heeft eigen stoffeerders in dienst die een COREtec® vloer vakkundig kunnen leggen

Toen de pvc-vloer een aantal jaren geleden op de markt kwam, leek dat de ultieme harde vloer. Maar er bleken soms toch een paar minpuntjes aan te kleven. De verbeterde variant maakt daar een einde aan. De Amerikaanse fabrikant durft er dan ook levenslang garantie op te geven. “COREtec is een duurzame ‘technische’ pvc-klikvloer. Het is het summum op dit gebied.”

Er zullen altijd mensen blijven die zweren bij een echte houten of stenen vloer, maar een groeiend aantal consumenten kiest om meerdere redenen voor een pvc-vloer met het uiterlijk van hout of steen. Een pvc-vloer is goedkoper, sneller gelegd, stiller en onderhoudsvriendelijker.

Toch blijkt een pvc-vloer niet altijd de ultieme harde vloerbedekking. Bij de goedkopere varianten kunnen relatief snel krassen ontstaan, vooral bij een ultradunne toplaag van minder dan 0,3 millimeter. Bovendien bestaat bij ontoereikende acclimatisering of bij grote temperatuur schommelingen het risico op kiervorming. Wanneer er vocht in die kieren komt, kan dat tot problemen leiden.

Verlijmd pvc blijkt bovendien heel lastig zelf te leggen. Ook moet de ondervloer helemaal glad zijn; anders is elke oneffenheid later zichtbaar in de vloer. Tot slot kunnen goedkope pvc-vloeren loodhoudende en andere gevaarlijke stoffen bevatten.

Mooi. Zijn er dan geen wanklanken te horen over COREtec®. Zeker, net als over elk product zijn er op het internet behalve lovende kritieken ook negatieve geluiden over COREtec® te vinden. Maar die zijn volgens kenners veelal terug te voeren op ondeskundige installatie van het product. Twijfel je over je eigen klusvaardigheid, dan is het dus aan te bevelen om de vloer door een vakman te laten leggen. Omsels heeft eigen stoffeerders in dienst die de vloer vakkundig kunnen leggen en die heelwat ervaring hebben op het gebied van vloeren.

Met al deze minpuntjes rekent COREtec® in één keer af. COREtec® is een duurzame ‘technische’ pvc-klikvloer van het relatief jonge Amerikaanse bedrijf USFloors. De ‘core’ ofwel de kern van de vloer bestaat uit een samenstelling van gerecycled hout, bamboe en kalk. Dit mengsel krimpt niet en zet niet uit, ook niet onder invloed van vocht. De onderlaag van de vloer bestaat uit kurk. De kurklaag zorgt voor een geluidsdemping en vangt bovendien kleine oneffenheden op. Daardoor kan de vloer direct, dus zonder egaliseren of zonder ondervloer, op een bestaande parket-, tegel- of betonvloer worden gelegd.

Een beetje handige doe-het-zelver kan de klikvloer in één dag leggen. "Je hoort mij niet zeggen dat alle andere pvc-vloeren slecht zijn, maar op dit moment is dit wel echt het summum op dit gebied”, zegt John Omsels van Omsels slaap- en woonadviseurs in Panningen, die exclusief COREtec®-dealer is voor Noord-Limburg. "De vloer is 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, op elke ondergrond toepasbaar, krasbestendig, huisdierproof en geluidsdempend."

Niet vreemd dus dat deze vloer ook veel wordt toegepast in winkels en horeca. Bovendien kun je kiezen uit meer dan vijftig verschillende prints, dus voor elke woonstijl is er een geschikte COREtec®-vloer. Die heb je trouwens al vanaf 49,95 euro per vierkante meter exclusief leggen. Omdat je geen ondervloer nodig hebt en niet hoeft te egaliseren ben je daarmee al met al niet duurder uit dan met een conventionele pvc-vloer.”

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.

Jan Dossche President USFloors International: “Alles begint bij een goed produkt en het produkt van COREtec® verschilt met  andere Rigide producten die worden aangeboden  omdat er bij de andere producten aangeraden wordt om toch nog de nodige voorzorg te nemen bij de ondergrond voorbereiding en toch nog een ondervloer wordt geadviseerd."

Superblij

José Beerens (65) uit Kessel had tot voor kort een parketvloer en liet afgelopen najaar een COREtec®-vloer leggen in haar woning. “Ik ben er super blij mee. Het is een prachtige vloer om te zien en vind het een zalig idee dat ik er nooit meer iets aan hoef te doen om de vloer zo mooi te houden. Mijn parketvloer moest ik een keer in de zoveel jaar laten schuren en dan moest de hele woonkamer leeggeruimd worden. Een hele heisa. Daar heb ik geen zin meer in nu ik langzaam maar zeker wat ouder begin te worden. Over deze vloer haal ik zo nu en dan een vochtige doek en klaar is kees. Een bijkomend voordeel is, vind ik, dat deze vloer het geluid extra goed dempt. Ik woon weliswaar op de begane grond van een appartementengebouw, maar ik wil mijn medebewoners niet tot last zijn.”

  

Meer info:

Omsels Slaap- en Woonadviseurs
Raadhuisstraat 7 Panningen 
T: 077-303 1394
E: info@omsels.nl 

www.omsels.nl

Reacties