string(1) "b"
Profielfoto van Nilson Beds

Nilson Beds

Anthonie Fokkerstraat 41, 3772 MP Barneveld

Over ons

Bij Nilson gaan design en vormgeving samen met natuurlijk slaapcomfort van het hoogste criterium. Elk bed wordt in Nederland volledig met de hand gemaakt. De echte natuurlijke materialen zoals biologische katoen, zuivere wol en paardenhaar geven een aangenaam comfort en een luchtig en droog slaapklimaat. Door de zuiver natuurlijke materialen en het milieuvriendelijke productie proces, zijn Nilson bedden van nature ecologisch en duurzaam. Een Nilson bed is daarom een verantwoorde luxe. De samenwerking met inspirerende mensen voor ontwerp, styling en bedlinnen zorgt voor een tijdloze en stijlvolle vormgeving. Met haar gemotiveerde medewerkers staat Nilson garant voor hoogwaardig slaapcomfort in zijn beste vorm.

Introductie

Over de hele wereld genieten mensen van het geweldige comfort van Nilson bedden. Voor dit hoogwaardige comfort worden natuurlijke materialen verwerkt tot een uniek en ambachtelijk eindproduct. De bedden hebben een ingetogen, luxe vormgeving en worden volledig handgemaakt in Nederland.

De echte natuurlijke materialen zoals biologische katoen, zuivere wol en paardenhaar geven een aangenaam comfort en een luchtig en droog slaapklimaat. Door de zuiver natuurlijke materialen en het milieuvriendelijke productie proces, zijn Nilson bedden van nature ecologisch en duurzaam. 

De samenwerking met inspirerende mensen voor ontwerp en styling zorgt voor een tijdloze en stijlvolle vormgeving. Met haar gemotiveerde medewerkers staat Nilson garant voor hoogwaardig slaapcomfort in zijn beste vorm.

Waarom Nilson Beds®?

1. Nilson bedden worden opgebouwd uit echte natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en paardenhaar. Dit zorgt voor een uniek comfort met een luchtig en droog slaapklimaat. Transpiratievocht wordt op een natuurlijke wijze gereguleerd. Door de zuiver natuurlijke materialen zijn Nilson bedden van nature ecologisch en hebben een langere levensduur.

2. Toonaangevende interior designers delen met Nilson hun voorliefde voor natuurlijke materialen met hun pure uitstraling en milieuvriendelijke, duurzame eigenschappen. Hun ontwerpen zijn terug te vinden in de collectie van Nilson. 

3. Levering en montage kan door Nilson wereldwijd worden verzorgd.

4. Een speciaal verensysteem in bodems en matrassen zorgt samen met de natuurlijke materialen voor een fantastisch slaapcomfort. De soepele schouderzone en de luchtige, natuurlijk comfortlagen geven de bedden hun specifieke en ongeëvenaarde karakter. 

5. Alle Nilson bedden, hoofdborden en accessoires worden volledig in Nederland gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

6. Nilson biedt een brede collectie aan bedden en accessoires. Maar het is ook mogelijk om bestaande modellen, kleuren en afmetingen aan te passen aan uw wensen. Staat uw favoriete model niet op onze website? Nilson helpt u graag!

7. De Nilson Concept Store in Barneveld (NL) is een unieke showroom en presenteert de complete collectie. Een gastvrije en sfeervolle omgeving om geïnspireerd te worden door prachtige bedden, accessoires, bedlinnen en nog veel meer. Bezoek de showroom voor het uitproberen van de verschillende bedden of een vrijblijvend advies voor uw bed of complete slaapkamer interieur!

Aangesloten bij

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 6 artikelen