Profielfoto van Niek Roos Serrebouw bv

Niek Roos Serrebouw bv

Ambachtsweg 3,  4854 MK  BAVEL

0161432558
Website

Bedrijf

Niek Roos BV is dé specialist op het gebied van houten serres, veranda's, poolhouses en lichtstraten. De  kracht van Niek Roos is dat de producten die we aanbieden naadloos passen bij de stijl van uw woning. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest.

Houten serres

Stijlvol wonen in een houten serre van Niek Roos

Een houten serre is een stijlvolle en vriendelijke vergroting van uw woonhuis. Het moet net als uw woning comfort bieden, want u brengt er vele uren door. U ontvangt er vrienden, vindt er rust en leeft er een belangrijk deel van uw vrije tijd. Een serre moet daarom voldoen aan al uw wensen. Bij Niek Roos BV staan uw smaak en wensen centraal en laten we het ontwerp en de bouw naadloos passen bij uw woonhuis en omgeving. Alsof het er altijd is geweest.

Poolhouses

Stijlvolle poolhouses van Niek Roos
Niek Roos BV ontwerpt en vervaardigt in eigen beheer poolhouses op maat. Wilt u een poolhouse geheel van hout of met een glazen uitbouw of dak? Bij Niek Roos bent u verzekerd van een poolhouse van topkwaliteit, door het gebruik van duurzame materialen en constructies. Hoe breed en uitgebreid uw wensen ook zijn , bij Niek Roos worden uw dromen verwezenlijkt. Ons specialisme is dat het eindresultaat één geheel is met uw woning en omgeving. Alsof het er altijd is geweest.
001.jpg

Houten veranda's

Een houten veranda van Niek Roos
Niek Roos BV is de specialist op het gebied van houten veranda's. Een veranda verlengt het buitenseizoen, waardoor u langer kunt genieten van uw tuin. Met het wisselende klimaat in Nederland is een houten veranda ideaal voor het woongenot en het geeft uw woning meerwaarde. Niek Roos informeert u tevens graag over de lichtinval door middel van een lichtstraat, bescherming tegen de zon en de keuze voor een open haard en/of warmtelampen. Hierdoor kunt u optimaal en nog langer genieten van uw tuin en veranda.

DSC05357_308_248.JPG

Lichtstraten en daklichten

Stijlvol wonen met een houten lichtstraat van Niek Roos
Niek Roos BV is de specialist op het gebied van houten lichtstraten en daklichten. Een aanbouw aan uw huis is prachtig, maar het is bijna niet te voorkomen dat het donkerder wordt in huis. Niek Roos biedt u de oplossing! Een lichtstraat is een stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en uw ruimte optisch groter te laten lijken. Het frame van de lichtstraten wordt gemaakt van hout, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. De buitenzijde wordt afgewerkt met aluminium daklijsten, zodat de lichtstraten onderhoudsvrij zijn.
DSC04337_308_248.JPG

Artikelen

meest recent

Lichtstraten

Stijlvol wonen met een houten lichtstraat van Niek RoosNiek Roos BV is de specialist op het gebied van houten lichtstraten en daklichten. Een aanbouw aan uw huis is prachtig, maar het is bijna niet te voorkomen dat het donkerder wordt in huis. Niek Roos biedt u de oplossing! Een lichtstraat is een stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en uw ruimte optisch groter te laten lijken. Het frame van de lichtstraten wordt gemaakt van hout, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. De buitenzijde wordt afgewerkt met aluminium daklijsten, zodat de lichtstraten onderhoudsvrij zijn.

Niek Roos Serrebouw bv
Bekijk alle 4 artikelen