Profielfoto van Niek Roos BV

Niek Roos BV

Ambachtsweg 3, 4854 MK Bavel

Over ons

Niek Roos BV is dé specialist op het gebied van lichtstraten. De  kracht van Niek Roos is dat de producten die we aanbieden naadloos passen bij de stijl van uw woning. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest.

Stijlvol wonen met een lichtstraat van Niek Roos

Niek Roos is de specialist op het gebied van houten lichtstraten. Een aanbouw of veranda aan uw huis is prachtig, maar het is bijna niet te voorkomen dat het donkerder wordt in huis. Niek Roos biedt u de oplossing. Een lichtstraat is een stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en uw ruimte optisch groter te laten lijken. Het frame van de lichtstraten wordt gemaakt van hout, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. De buitenzijde wordt afgewerkt met aluminium daklijsten, zodat de lichtstraten onderhoudsvrij zijn.

Daarnaast maken wij stalen lichtstraten, deze lichtstraat heeft een strakkere uitstaling, doordat het Tprofiel 4 cm breed is, het resultaat is stoer en goed te combineren met stalen deuren.

De frameless lichtstraat bestaat uit één glasplaat. Deze lichtstraat geeft een uiterst moderne uitstraling in uw huis.

Online kan je heel makkelijk een prijs uitrekenen van uw gewenste lichtstraat op onze configurator. U ontvangt daarbij een technische omschrijving van de werkzaamheden.


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.niekroos.nl

DSC04337_308_248.JPGDSC05357_308_248.JPG