Profielfoto van MOSO International BV

MOSO International BV

Adam Smithweg 2, 1689 ZW ZWAAG

Over ons

MOSO® biedt een enorme variëteit aan bamboe vloeren en bamboe terrasplanken. Duurzaam, ecologisch en met diverse andere productvoordelen.

Profiel

MOSO is sinds de oprichting in 1997 gespecialiseerd in bamboe vloeren en biedt een variëteit aan kleuren en afwerkingen, verdeeld over drie collecties, waarmee er een bamboe vloer is voor iedereen. De Dynamic Collectie is vooral geschikt voor de residentiële markt, terwijl de Eternal Collectie ook geschikt is voor toepassingen met de hoogste eisen zoals toepassing op vloerverwarming. De Grand Collectie tenslotte biedt vloerdelen die extra lang en breed zijn.

Naast de productgroep MOSO bamboe vloeren biedt MOSO een zeer breed assortiment van bamboe platen, fineer en balken, in verschillende maten, diktes, stijlen en kleuren. Deze producten bieden een ideale aanvulling op het MOSO vloerenassortiment en worden wereldwijd toegepast voor wand- en plafondafwerking, raam- en deurkozijnen, trappen, deuren, keukens, meubels en talloze andere interieurtoepassingen.

De belangrijkste voordelen van MOSO bamboe vloeren op een rijtje:   CO2 Neutraal
Officiële testen van de Technische Universiteit Delft hebben aangetoond dat alle massieve MOSO bamboevloeren CO2 neutraal zijn over de hele levenscyclus.

Gezond
MOSO bamboevloeren zijn anti-statisch en anti-allergisch en dragen hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat.

Hard & Duurzaam
Dankzij een hardheid en dichtheid gelijkwaardig aan de beste hardhoutvloeren, zijn MOSO bamboevloeren zeer geschikt voor toepassing in intensief gebruikte ruimtes.

Gegarandeerde kwaliteit
MOSO bamboevloeren zijn van de hoogste kwaliteit en zijn voorzien van een product garantie tot 30 jaar.

Onuitputtelijke grondstof
Met een groeisnelheid tot 1 meter per dag is MOSO bamboe de snelst groeiende plant ter wereld.

Hoge Stabiliteit
Vanwege de speciale opbouw uit samengestelde bamboestrips zijn MOSO bamboe vloeren zeer stabiel en vertonen daardoor weinig krimp- en zwelgedrag.

Enorme keuze
MOSO bamboe vloeren zijn beschikbaar in een grote variëteit aan afwerkingen, stijlen en kleuren om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

Natuurlijke schoonheid
Naast een ecologisch verantwoorde keuze zijn MOSO bamboevloeren vooral ook een erg stijlvolle keuze.   Voor meer informatie, kijk op onze webpagina over bamboe vloeren.

Aangesloten bij

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 8 artikelen