Bamboo Excellence: excellent ontworpen MOSO® bamboe parket

MOSO® Bamboo Excellence is de meest exclusieve vloerencollectie binnen het MOSO® assortiment.

Rijke kleuren gemaakt voor perfectie

Met vier nieuwe kleuren biedt de Bamboo Excellence collectie de mooiste bamboe vloeren die er zijn. De matte lak is nauwelijks zichtbaar en geeft de vloer een opvallende onafgewerkte uitstraling, ondanks het feit dat kleurpigmenten worden gebruikt om het natuurlijke uiterlijk van bamboe te versterken. De kleuren Silver en Palladium worden witter gemaakt om de kleur van de bamboe te versterken, terwijl de kleuren Platinum en Gold worden aangebracht nadat de planken zijn geborsteld voor een natuurlijk gevoel en effect.

Uitstekende stabiliteit

De MOSO® Bamboo Excellence planken zijn voorzien van messing en groef en bestaan uit een bamboe toplaag en een berken multiplex onderlaag. Door deze constructie is de vloerplank extreem stabiel en met de dikke toplaag ook zeer duurzaam. De hoge stabiliteit maakt zeer lange planken mogelijk en het laat een zwevende plaatsing op vloerverwarming toe.

Bamboe vloeren gemaakt in Italië

Bamboo Excellence is de eerste MOSO® bamboe vloer die in Italië wordt gemaakt. Samen met onze productiepartner en Bona-lakspecialisten werd voor elke individuele kleur een speciaal productieproces ontwikkeld. De bamboe toplagen worden op een berken multiplex onderlaag gelijmd voordat ze worden geprofileerd, geschuurd, geborsteld en afgewerkt.

Meer van MOSO International BV Bekijk alle